Кур Anon

Поредния безсмислен ден от пандемията. Различава се от предишния само по времето прекарано в мастурбация. Ебал съм я Короната и понеже е невидим вирус резултата е както подобава.

Ставаш, пикаеш, ядеш,  пиеш вода, линия от вчерашното, сране и пред компютъра. Машина на времето, кръговрата на живота, Елевзийските мистерии, пичка му лелина.

Това което си мисля е в Word, това което ги лъжа е в Powerpoint, парите са в Excel.

Имам повече монитори отколкото имам очи. Имам същия брой очи, колкото и палци – последната ми оригинална мисъл  за деня преди започна да дейтрейдвам shitcoin криптовалути. Топ 3 секси професии за 2021 наред с ескорт и onlyfans курва.

Отварям интернета и единственото което се показва на екрана е „ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ“ придружено със снимка на Доналд Тръмп. Изведнъж некой метна граната в стаята. Секунда по-късно очите ми пищеха, ушите причерняха. Група хора влезнаха в стаята с вратата, друга група през прозореца.

Като свърши тая дандания ги разгледах внимателно – некой комшии, други разни квартални NPC батки, трети не ги знам. Изведнъж влезе лидера им – Ангел Джамбазки – женска походка, женско телосложение, женски писклив глас и плешиво теме. Колкото лесно разпознаваем като националистически политик от сутрешните блокове, толкова и като обикновен трап травестит.

Никой не знае в днешно време. 2021. Можеш да идеш да си търсиш да ебеш травестит и да попаднеш на някой автентично десен политик дето само се е дегизирал с цел да те излъже.

Джамбазки, облечен в нацистка кожена униформа ме посочи и каза „Вкарайте го при другия затворник“. Изведоха ме под погледа на всички комшии, които се бяха събрали в коридор и тракаха с тенджери в синхрон напомнящ на джунглата.

Първичните ритми караха потта по челото им да тече по-силно с всеки удар на черпака върху тенджерата. Загледах се във възрастната комшийка, която познавах от дете – вените по шията ѝ  пулсираха като тумор. В очите ѝ омраза, в устата ѝ пяна, в ръцете Библията.

Всички знаехме какво се случва. Ние бяхме използвали много от техните деца и близки за адренохром. Само децата на истинските патриоти и християните, разбира се. Основната цел бяха хората, които поддържат духовна връзка с българщината и Исус Христос и сексуално се идентифицират в интернет като автентично десни гласоподаватели.

Проекта върху който работехме в момента е да обърнем представите какво е  традиционното българско семейство –  трима мъже, една жена, два флуидджендъра и всички те са под шария законите на турчин педераст, който твърди че е македонец.

Комшиите ме замъкнаха в джип УАЗ 452 отвориха вратата и ме блъснаха. В джипката имаше жена. Аз я разпознах, тя ме разпозна, Хилари Клинтън – VP of Operations на илюминатите. Познавам се с нея откакто работехме по проекта да разделим Македония още повече от България като сложим Австралия между двете държави.

Хилари каза ядосано “Од местото каде што стојам сега, изгледа дека планот на Илуминати пропаднал.”

“Епа…“ – отговарям аз с единствения македонски, който знам.

“Заеби ме во задникот и врескај Пуканки, ако оваа ситуација не е некој фестивал за прашкасти прачки” продължава Хилари.

„ОК“ отговарям аз. Не съм сигурен дали ОК, се превежда ОК на македонски, но ОК.

„Okej” ми отговаря Хилари. Не разбирам как някой хора са решили, че Mакедонският има нещо общо с Бугарскиот.

Изведнъж стара Ге класа се изравни с колата в която ни караха с Хилари и в аниме стил дузина куршуми полетяха в мозъка на шофьора на УАЗката. По СиКаджийския звук на двигателя разпознах, че Ге класата  в един момент е принадлежала най-вероятно на Фатик.

Вратата на УАЗката се отвори и се появи Любо Пенев – царя на йотерите. Йотерите са тези митологични същества за които легендата разказва, че са съществували през 90те години в София. Единственото което се знае е че някой хора са чували за тях, но никой реално не ги е виждал. Има много описания затова как изглеждат, но всичките са напълно различни.

Пенев не е full time илюминат като мен, той е контрактор. Аз го виждах по-често в качеството му на наркоман на адренохром. Аз имам най-доброто адро в София, по-добро в пъти от това на охраната на Жоро Илиев преди 15 години.

Когато за първи път започнеш да проучваш как се извлича адренохром звучи все едно взимаме дузина деца, изтезаваме ги, после им взимаме адреналиновата жлеза, Хилари Клинтън им изпива кръвта и след това тялото изчезва в бидон с киселина. И реално точно това си е процедурата.

„Адренохром. СЕГА!!!!“ крещеше Пенев. Абстиненцията го беше хванала. Хилари също изглеждаше състарена с 100 години. Всеки един момент, в който те не взимаха адренохром ги отдалечаваше от Сатаната и Глобализма и приближаваше към Исус и Българщината. А никой не иска това да му се случва. Хилари Клинтън винаги се е страхувала най-много от българщината.

„Пенев, карай към тайната квартира на илюминатите, но трябва да отвлечем некфи невинни деца на автентични десни български патриоти по пътя„  – казах му и Пенев подкара сикаджийската напред.

Извадих карта на София на която със синьо беше маркирано къде живеят най-много десни избиратели и тръгнахме натам. Квартала на демократите е пълен с църкви и градинки с огромна прясно боядисана 10 лентова магистрала. Отворих вратата и с огромно кепче взех едно дете.

„За кого гласуваха родителите ти?“ креснах ѝ аз в лицето

„За комунистите“ – каза момиченцето

Пуснах я, щото беше от наште.

Хванах друго детенце. На ръката му беше татуирано лъвчето на СДС от 90те години, ясен признак че родителите му са част от гениите, които са се опълчили на Илюминатите и преди.

„За кой гласуват родителите ти?“ питам аз

„За Слави, ВМРО, Да България или някой от другите рандом малоумници, lol. Lmao xoxo asfjaslkfasjklafskjlsaf“ – каза детето понеже децата така говорят в днешно време.

Прекалено късно е да даваме три измерения на всеки герой в историята. Подобно на всички останали, и аз не искам да приема, че околните живеят пълноценен и автономен живот без да се съобразяват с моите нужди и това поражда консолидирането на стереотипи като дефанзивна реакция към обществото и техните очаквания.

Тайната квартира на Илюминатите се намира на тази улица в центъра на София, където селяните попадат когато дойдат от провинцията за първи път. Сдухват се, и после никога не могат да обяснат къде са били, защото са селяни и не са свикнали да се ориентират в град.

На улицата има таксита от старите, където апарата е жълт и цифрите се въртят. Всеки втори магазин е или секс шоп, или се продават дрехи които започват от 1000 евро. Всичко е в неони и сградите са пълни с клек шопове и заложни къщи. Хората са облечени като йотери.

Влизаме в щаба. Аз изтезавам детето което отвлякохме от улицата. Любо Пенев и Хилари Клинтън директно му пият кръвта. Всички сме виждали как някой взима адренохром на парти, но това беше различно. От гледката на Хилари Клинтън пиеща адренохром, кура ми направи нагоре. След като от детенцето остана само кожа и кости, видях че Пенев и Хилари вече изглеждат по добре.

Започнахме да анализираме операция Бурята, която Доналд Тръмп започна срещу нас – глобалния кабал от елити, които се занимаваме с отвличания на деца чийто родители са националисти – хора особено горди, че нашта армия е убила вашта армия преди те да са били родени.

Доналд Тръмп е прекалено могъщ в момента – има подкрепата на хора дето мразят циганите по интернет. Но аз имам роудмап в пауърпойнт. Той включва курви, кокаин, алкохол, адренохром, педофилия, сатанизъм, псилоцибин, мескалин, дмт, клоуни, батут, огромна фуния и летящата чиния на Бузлуджа.

В детайли съм обяснил процеса как да съберем оловото от излят куршум против страх, да го направим отново на куршум и да застреляме в главата човека, който се е опитвал да се отърве от страхa.

Хилари прегледа Планът и го одобри. Бюджета беше разпределен така, че всички пари в света да бъдат изхарчени по проекта да унищожим българщината.

Както всички останали разумни хора Хилари беше all in на crypto и не разполагаше с кеш. Логнахме се в блокчейна на OneCoin и в нейния уолет бяха всичките пари на света. Това са толкова много пари, че могат да купят титла на отбор, който не се казва лудогорец.

Стана ясно, че Любо Пенев е изчезнал в момента, в който се е надрусал – типично за йотер. Легендата е че и до ден днешен ако се вслушаш във вторник вечер някъде между Лозенец и Бояна ще чуеш инфантилен смях и сикаджийски звук на двигател на Ге Класа, която някога може би е принадлежала на Фатик.

Положението си беше ебало майката. Чипирането на населението не върви по план, Доналд Тръмп започна Бурята, адренохрома е на привръшване, Българщината е във възход, на улицата хората се редуват да играят хоро и паневритмия, джендърите са унищожени, Сорос е затворен и всичко това благодарение на патриотите, които разпространяват статиите на Карбовски във фейсбук и се пипат по дупето докато Джамбазки гостува в сутрешни блокове.

Реших да се шейпшифтна в народна носия и да се разходя из народа, който празнуваше победата над глобалния кабал от елити. Хората се бяха добрали до част от откраднотото от народа по време на прехода и сега го разпределяха на майки и пенсионери.

Огромна колона от роми с каруци се изнасяха от държавата. Признаха си, че работят с илюминатите над геноцида на българите. Решиха да се върнат в Индия доброволно. Ромите ще дължат репарации на българите заради холокоста, който нанесоха на българите. Изведнъж из тълпата се разпространи слуха, че Немското правителство официално разпознава българите за истинските арийци и генерал Луков за велик герой.

Главата ми се завъртя. Около мен хората развяваха български флагове, народни танци, ядяха лук, кромид, чесън, праз, пиеха домашен алкохол –  все антидоти срещу чипосване с ваксини.

Абситененцията за адренохром ме удари и единственото, за което можех да мисля бе деца на патриоти. Грабнах чаве от семейство модератори на патриотична фейсбук група и се затичах към тъмна улица. Всичките патриоти, дигитални войници на генерал Флин, тръгнаха към мен и макар да съм рептил и бягам на четири крака докато балансирам с опашката те ме настигаха.

На следващата пряка Черна немска лимузина ме пресрещна. Една ръка 80см диаметър се показа от прозореца и с трицепса ми направи знак да влезна в колата. Метнах детенцето в багажника и влезнах в колата. Повечето от вас са чували за полу-човека-полу-хормон на растежа. Някой го знаят като мутрата от онова клипче в интернет, други като блуфен. ВИП листа на всяко частно парти с чалга певици започва с неговото име.

Няколко врътки адренохром от българчето облечено в носия в багажника по-късно и вече дискутирахме плана. Блуфена ме разбира на емоционално ниво, затова човека като видя, че по-голямата част от плана е секс и насилие се съгласи да участва.

Съкровището на Васил Божков е свещенната връзка на българщината с православния бог, което прави България най-специалната държава и българите най-чувствителните индиго хора. Ако успеем да го откраднем и го използваме в сатанинските си ритуали, най-малкото ще вдигнем нивото на катеринга, защото в момента използваме пластмасови чашки и вилички.

Блуфена ме остави пред мазето на прокуратурата където патриотите държаха съкровището. Като ВИП манекен той не може да се движи незабелязан. Всеки път когато излезе сред хората започва да позира за селфита, затова отивам на мисията соло.

Докато се промъквам в криптата на прокуратурата чувам дрънченето на вериги на заключени илюминати и руски шпиони, които вече са в тежки фази на абстиненция от адренохром. Това ме чака и мен, ако не изпълним плана. Продължавам към стаята където е съкровището на Божков.

Съкровището се състои от група тенджери и гювечи. Има и разни други неща които приличат на бонг, но не съвсем. Чинии, чаши, пръстени – нищо особено за нормално мислещия човек, но за патриотите това е източника на българщина.

Извадих мобилния телефон, снимах ги, хостнах ги в интернет, пуснах линка в блокчейна. Готово – сега българщината е заключена в OneCoin блокчейна под формата на NFT.  

Върнах се в немската лимузина при моя човек. Пуснахме радиото. Вече говереха за падението на българщината последвало от това, че NFT-то на два кашона тенджери от преди турското робство е прехвърлено в Саудитска Арабия при Божков.

Загледах се наоколо. Хората по улицата бяха спрели народните танци и сега се редяха да бъдат ваксинирани и чипосани. Хора в Норвежки униформи отвличаха децата на случайни патриоти директно от улицата. Хилари Клинтън ебеше със страп он Джамбазки в Мавзолея на Георги Димитров, който бе построен обратно от група затворници симпатизанти на Иван Костов. Циганите се връщаха обратно от Индия и строяха газови камери, за да продължат геноцита на българите.

Слави Трифонов пееше турския химн докато Иво Сиромахов се връщаше обратно в дебелото му черво откъдето заедно с целия оркестър и дузината останали алкохолици около него, бяха излезнали в резултат на вакум от анален секс.

С други думи – Културния Марксизъм победи, спете спокойно деца.

Вашият коментар