Генади, който ме познава знае че рулирам и властвам в Обеля 2, но имам сериозни връзки и във Волуяк. Лятото предимно играя в Слънчев Бряг заедно с ударната група от Обеля – около 30 човека всичките турбо гъзари. Живея в Обеля 2 и стигам до Центъра за 15 минути с моята спортна лимузина Голф 3. Обеля 2 е най-перспективния квартал в столицата и със стратегическо значение за ЕС тъй като там е Ломско шосе.

Вечер завладявам нощния живот където и да се намирам. Чувствам се еднакво добре и в Червило, и пред дискотеката в Елин Пелин изправен пред битка срещу шестима братовчеди. Кефя се на всякаква музика – това е много важно изречение. Металика, азис, електронна, модърн талкин, DJ Rush, всичко зависи каква субстанция те държи под напрежение. Народна повеля е че като се напиеш е задължително да слушаш чалга.DJ Rush пък ме премества в индустриалната част на обеля със звуци от влакове, сирени, строежи и убийства с мотика и ръчен трион.

От малък разбирам от мода, тъй като живея до Илиенци. При нас първи идваха нещата и после ги зареждаха по Витошка с 300% отгоре. Аз първи носих бомбер – при това наобратно като йотер. Преминал съм през много марки – кожени якета „дизляци“ с бели ленти, харисън рейсинг, но една марка ми остана в сърцето – Енерджи.  Всеки, който репрезентва енерджи с пълна сила – голям респект. Модата на строителните работници няма да умре докато има строежи и дънки с вар и кръпки. Боксьорските ми обувки също изиграха важна роля в живота ми.

Най-умния човек, който познавам е полицай, аз мисля да стана СОТаджия, ако търговията не потръгне. В случай на бизнес интерес от Ваша страна, аз ще се свържа с Вас или Вие с МЕН (нещо не ми хареса как стои ако не е с големи букви) на адреса therealgenadi маймунка gmail (g- от Genadi) точка ком.

Гъзар съм. И да искам не мога да го променя. Толкова голям гъзар съм, че имам съмнения, че съм излезнал от гъза на майка ми.

Гъзар съм толкова че второто ми име стана Генади, всички ми викат Гъзарят Генади.

Но не съм обикновенно дупе – аз съм гъзе с мерак да промени света. Да направя хората по-гъзарски, да им отворя очите. Искам целия свят по-хубав за да стане като бялата стая в червило – всичко се върти около мен, но без да те пуска след 1 час. Защото в момента света е малко като Студентски Град. Гъзари сме всички, но само ние го знаем и макар да караме елитни немски коли от трето поколение живеем за наем от 30 лева на месец и използваме перваза за хладилник. Тук говоря абсолютно хипотетично и никак не намеквам, че в Студентски град е пълно със селяни и че хората от провинцията, които идват да живеят в София са амбициозни овчари с претенции без покритие и с представа за таван на заплатата от 256 лева, с които да се фукат по родните си места.

НЕ!

Искам света да стане едно по-гъзарско място за живеене. Искам всички жени да са чалга певици, а всички мъже да са прототипи на мутри от чалга клипове.

Искам да съм забавен като Слави Трифонов, докато чете в аутокюто. Искам жените да са умни и независими, като асистентката на Къци – Ивето.

Искам живота ми да е ВИП Брадър и да ме дават 24 часа по определен канал. Искам хората да пускат СМС-и за мен, и да ме коментират с чат съобщения по мобилния си телефон. Искам Ники Кънчев и Крум Савов да ме коментират.

Искам когато кажа нещо да чувам аплодисменти от публиката все едно гледам Приятели. Също да се чува публиката как подсвирква и аплодира всеки път като влезна през вратата или се появява за първи път през епизода.

Искам като пръдна да изкачат по 100 лева през гъза ми. Искам вместо джанки, по дърветата да има пликчета с кокаин завити на писмо.

Искам да съм единствения в целия свят, който има Голф 3. Искам да бия чимбери на Чък Норис. Това ще бъде гъзарско.

Искам да направя анимационен филм, в който аз да съм главния герой.

Искам парламента да е дискотека, където вместо парламентарен контрол всеки петък гостува Карл Кокс.

Искам Марчо Дафчев да спечели златната топка и да каже по време на церемонията – посвещавам трофея на Генади.

Искам Обеля 2 да стане Шанс елиз 2. А метрото да стига до морето, по-бързо отколкото сега стига до Люлин.

Искам да имам хазна като на чичо скрудж. Искам любимия супергерой на батман да е Генади.