Тютюнопушенето и туризма

Не искам да живея в свят, в който туристи ще идват на посещение в България и няма да могат да имат възможността да се насладят на достатъчно хора болни от рак на белите дробове сред местното население.

Не искам никой да си мисли, че страната в която живея мрази туристите, като не им предоставя възможността някой да пуши на 1 метър до тях докато те се хранят.

Чувал съм че туристи, които не са виждали пушач с часове ако не видят някой да пуши в заведение ще осъдят държавата.

Не замърсявайте фасовете хвърлени от хората с природа. Туристите мразят да е чисто.

Не бива да отблъскваме туристите като въведем една мярка, която е стандарт из цивилизования свят.

Туристите мразят незадимени помещения. Турист не може да стои на чист въздух – пречи му да се развива, не му влияе благоприятно, като цяло  не е част от естествения му хабитат.

Туризма и пушенето вървят ръка за ръка, като пеещо коледни песни розово плюшено мече и дефектна резервна част от веригата на съветски трактор.

Има малко разлики между туризма и пушенето, някой от тях са, че от туризъм не можеш да хванеш астма, гастрит или язва и бавно да умираш всеки ден.

Като отида в някоя чужда държава, първото нещо което правя е да изпуша цигара в заведение за хранене.

Пушенето в заведения трябва да е задължително, тъй като непушачите не са дали пари за цигари и пушат безплатно, което не е честно.

Ако забрана за пушене би убила туризма, представете си колко хора ще дойдат, ако го направим задължително да  пушиш в заведение.

На всеки 30 пушача умира и един непушач само от дима, който вдишва неволно. Какво се оплакват тогава непушачите не мога да разбера – очевидно е че коефициента е в тяхна полза.

Световната практика, показва че забрана върху тютюнопушенето не оказва никакъв ефект върху развлекателния бизнес, но пък никъде не се съобщава колко туристи са умрели само от това, че не е било разрешено да се пуши.

При положение, че здравната реформа е толкова зле, тя се нуждае от свежи пари – тютюношунето е чудесен начин да абонираш човек за клиниката за белодробни заболявания до края на живота му, който е съкратен с около 10-15 години, видимо с повече.

Кога е бил последния път когато сте видели турист и кога непушач. По-добре да изгоним непушачите след като туризма крепи тая държава.

И като говорим за туристи, какво да кажем за онези попаднали в народното събрание случайници под общото име парламентарна група на ГЕРБ, предвождани от Искра Фидосова, която блокира военни радари с присъствието си, тъй като те не са подготвени да засичат самолетоносачи на сушата. Тази лоена буца мас, която не се движи по земята, а се разпределя спрямо наклона и посоката, в която желае да поеме. Това същество, което и в профил и в анфас изглежда като буквата О –  Искам да благодаря, за това че се грижи за туризма. Толкова съм благодарен, че ако я видя, бих й метнал храна, независимо че пред клетката й пише изрично да не го правя.

4 Отговори на “Тютюнопушенето и туризма”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Petya, Генади. Генади said: Тютюнопушенето и туризма: http://wp.me/pKFFc-5J […]

  2. Браво човече!

  3. Аватарът на нели рангелова
    нели рангелова

    браво и от една непушачка.

Вашият коментар