Записки по българското Възраждане

Спешен доклад относно репресиите на илюминатите срещу патриоти, които са против фашизма на ковид сертификатите и знаят истината за пландемията и всичко останало по принцип като цяло

Присъстващи:

Генади Гигов (секретар на Гвардия за Защита на Обеля 2 (ГЗО 2))

Сило Цибинов (координатор, поет-идеолог, миколог)

Нино Нинов (интернет модератор, ентусиаст-статистик)

Тинка Калайджиева (активен интернет борец против ковид фашизма, 50тия елемент.)

Група анонимни патриоти от Кюстендил (Кю Анон-и)

Боро Първи (рападжия, избрал е да се кръсти така не на ташак)

Генади:

Скъпи патриоти, днес Българщината бе поставена пред своя Рубикон – онова кубче, дето е съставено от други кубчета и се мъчиш да го подредиш по цветове. Как ще изглежа накрая  – белото, зеленото, червеното или дъгата на джендърите ще преобладава зависи от това колко силно пеем възрожденски песни по обяд в работен ден в центъра на София.

Всеки автобус пълен с патриоти е ваксина срещу ваксините. Всеки български флаг развят в тила на врага – пред българското Народно Събрание, е антивирусна програма срещу чиповете. Българският флаг предпазва от 5G покритие, защото цветовете са свещенни и няма нито една друга държава в света която да използва точно тия три цвята. Освен това когато се появихме с българските флагчета няма как това да не им покаже в коя държава точно се намират депутатите . В случай че са забравили от толкова глобализация наоколо, като табели с английски букви по магазините.

Никога няма да забравя как бутахме временните огради срещу полицията. В такива моменти се сещам за стихотворението на Васил Левски „Грабвайте Телата“ . Ако бойците на Шипка бяха видели как години по-късно други възрожденци се борят за свобода щяха да се гордеят с нашата кауза 100%.

Ковид фашизма много напомня на фашизма от 1938 година, когато Адолф Хитлер прави така че неваксинирани против еврейство да не бъдат допускани до кръчмите и моловете, за да не заразят с еврейство нормалните хора.

Само малоумник не може да разбере, че с въвеждането на зеления сертификат Ковид-Фашистите прекосиха линията Мажино и българския народ бе поставен в типично френска ситуация.

Боро Първи:

Те са хейтъри, мразят ни щото сме избрания народ. Аз не съм прост селянин с диалект, другите са хейтъри. Това, че някой ме е разпознал и написал в Интернет, че съм избягалия клоун Аутизмо от цирк Балкански, ми влиза в главата и ме ебава психически. Но аз си знам, че за майка ми и баща ми винаги ще бъда царят на провинциалния български лепило-трап.

Генади:

Благодаря Боби Първи. Аз определено знам твоя песен. Ти не си случаен пациент за който не бях чувал допреди 5 минути.

Възрожденката Тинка Калайджиева бе на първа линия и като същинска баба Тонка ръгаше полицаите с дръжката на байрака. Тинке, разкажи какво се случи когато те арестуваха.

Тинка Калайджиева:

Първо искам да отбележа, че при самият арест полицаите не знаеха откъде точно ги ръгам в ребрата, но за съжаление групата анонимни патриоти от Кюстендил ме посочиха. Разкрещяха се, че съм Антифа, понеже съм единствената жена на тоя митинг дето става за ебане и това ме издавало.

Всичко това се случва докато аз имам два български флага във всяка ръка и държа самоделен плакат изобраяваш знак от уличното движение, който ясно показва с червен кръг и задраскано, че ако си спринцовка не можеш да влезеш в тая улица. Не на ваксините демек.

Полицаите ме изведоха от тълпата, която продължаваше да крещи, че съм Антифа. Някой дори грешно биха си помислили, че бе в моя полза да ме изкарат безопасно. Заведоха ме при техния старшина, който им каза да ме пуснат, защото съм безобидна. Това ме изнерви и почнах да го бия по главата, след което избягах към останалите чистокръвни неваксинирани патриоти.

Атаката към сградата бе започнала и аз директно се врязох с тълпата от други нечипосани да щурмуваме в името на двете най-свети неща – българската православна църква и политиците за които последно гласувах.

Аз ръчкам, блъскам и плюя сградата като зерг, но те я поправят отвътре. Орките около мен и те са в играта. Докарахме селяните и пак не успяхме да им влезем.

Тогава видях, Сило, който се бе качил върху полицейска кола и обесняваше, че ваксините водят до чипиране

Сило Цибинов:

Представете си Исус Христос на кръстта. Обърнете го обратно и на какво ви прилича – СПРИНЦОВКА. Или на МЕЧ. Или на букватата Т. Вземето калкулатор и числото 1 го умножете по 1 и след това го степенувайте на първа степен и ще получите пак 1, което е А – първата буква от азбуката. Сега съберете всичко това заедно и се получава СПРИНЦОВКА МЕЧ-Т-А.

Какво казва Филип Джефрис в Туин Пийкс в  10:10 сутринта на 16ти Февруари? Всичко, това което се случи днес пред българсия парламент е гармонбозия.

Чипосаните овце, които вярват че вируса съществува и ваксината помага още не могат да ми обяснят как точно работи. Изисква се от мен безмислени неща. Като това да имам медицинско образование, опит в тия неща и идея за какво говоря преди да ме допуснат в техните лаборатории.

Независимите изследователи на ефектите на чесъна, лука, кромида, ракията и сиренето върху вируса биват заглушени от биг ферма пълна с гмо. Българската традиционна наука е напълно изолирана, въпреки че нашите деди са победили турците. Сега се продават турски лекарства.

Турски вирус спонсориран от евреи разпространяван от китайци бе разобличен от американската телевизия Фокс като оръжие против българщината, което не съществува.

Относно чипирането, замислете се къде за първи път чухте тази дума. Чип и Дейл детското. Как се казва ФБР агента от Туин Пийкс? Дейл Купър. Кой влизаше едно време в клубовете на дир.бг като агент Дейл Купър? Именно.

С какво са известни фашистите? С това, че холокоста не се е случил. Затова когато говорим за Ковид-Фашизма, става дума за вирус който не съществува. Това се опитваме да кажем, а медиите някак си го обръщат на антисемитизъм.

Ако обърнете думата ЧИПОСАН наобратно се получава ПИЧОСАН. Съвпадение? Искате ли децата ни да станат Бустър Пичосани джендъри? И аз така не мисля.

Когато Господ праща закрителя на всички български патриоти Исус Христос да се роди, живее и умре в Израел и никога да не чуе за България, това е типично в стил Дейвид Линч.

Не искам да ме следят с 5G докато се тагвам навсякъде. Губи се ефекта.

Когато полицаите ни влачиха мен и Тинка, единственото което ме крепеше е това да знам, че преди 2000 години некой по-същия начин е умрял заради моя грех и сега съм безгрешен.

Свети Александър Невски е закрилник на всички политически идентифицирани български малоумници с флагчета през годините, затова нека всички да му се помолим.

„Свети Александре, закрилник на българския флагодържач и всички бутащи временни оградки с куките –  Ние, българските мъченици сме подложени на геноцид, заради това че в нормалните държави хората са въвели „зелени паспорти“ и се страхуваме България да не стане задължително да си ваксиниран джендър. Амин. „

Молитвите работят като Интернет, ако много хора го ретуитнат човека ше го види.

Това се опитвах да обясня на тълпата, и изведнъж видях Нино Нинов, който бе заедно с Тинка. Към тях се промъкваха дузина полицаи.

Затова ги предупредих като започнах да имитирам звука на полицейската сирена.

„Тина, Нино – слушайте внимателно.“ И започнах да крещя „тину-нину-тину-нину-тину-нину“ Точно както са ме учили, че прави полицейската кола в детската градина.

Тина и Нино гледаха втренчено и не разбираха какво се опитвам да намекна. Опитах пак:

„Тина, Нино – тину-нину-тину-нину. Тина, копеле Ниноо – тину-нину-тину-нину. Нино, сещаш ли се?“

И изведнъж се чу истинската сирена на куките и аз започнах да ги викам по имена само. Боро Първи, ти понеже си в историята искам да озвучаваш сирената със звуков ефект.

Сило Цибинов

Тино! Нино! Тино! Нино!

Боро Първи

„Тину-нину-тину-нину“

Сило Цибинов

Тино! Нино! Тино! Нино!

Боро Първи

„Тину-нину-тину-нину“

Сило Цибинов

По-силно, Боре.

Боро Първи

ТИНУНИНУТИНУНИНУ….

Сило Цибинов

Тино! Нино! Тино! Нино!

Боро Първи

….ТИНУНИНУТИНУНИНУ…

Сило Цибинов

Тино! Нино! Тино! Нино!

Боро Първи

Тину-Нину, ама не мога да дишам вече ве, мой.

Сило Цибинов

Тино! Нино! Тино! Нино!

Боро Първи:

…….

Генади:

Нино, вие знаехте ли какво се случва?

Нино Нинов:

100% Не. Но току що получих черно-бял флешбек от сирените.  Виждам на забавен кадър как Тина плюе полицая в устата, той замахва, но тя се крие зад зъбите ми където реално куката ме центрира. Последното нещо което си спомням е как Сило вика моето име и това на Тина и двете се сливат заедно с полицейската сирена.

Боро Първи:

„Тину-нину-тину-нину“

Всички присъстващи в един глас:

НЕ!

Сило Цибинов:

Понеже полицаите вече са чипирани те действат като ботове – виждат през стени заради 5G. Ваксината маха българското ДНК и го заменя с турско или руско. Заради това радиото на куките е като войс чата в CS:GO.

По едно време хората видяха колко часа е станало и решиха, че ако искат да се гледат по новините довечера какви страхотни патриоти са трябва да тръгнат сега, защото живеят на другия край на свещенната българска земя.

Стартиране на рейс „Случаен превоз“ е командата за отбой на няколко поколения гении, които с байрак, свещичка и хайдушка песен дойдоха с рейсове и оправиха работата всеки път.

Генади:

Не е зле като за сряда наобяд. Закривам заседанието.

Един отговор за “Записки по българското Възраждане”

  1. Браво!
    Страхотно!

    Може да не пишеш редовно, но това което публикуваш винаги ми оправя деня.

    Благодаря.
    Твой последовател от 2014 г.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: