Чудя се дали извънземните от другите планети си измерват хороскопите спрямо Земята.

Цивилизация която има космически кораби направени да местят планети и за пари да променят хороскопи.

Ако Земята е жертва на подобна машина и планетата седи на едно и също място и затова нашите хороскопи не винаги съвпадат?

Имате чувството, че понякога късмета ви е заключен, имам новина за вас – още не са намерили черната кутия от самолета в Малайзия. Родителите се чудят какво е станало. Самолета се е ударил в една от машините на извънземните, които държат Земята застопорена в космоса.

Аз като си купя такава машина, ще я настроя да връща един ден назад. Всеки ден.

Хороскопа ще ми е един и същи постоянно.

Какъв е смисъла всички да се чудят дали има извънземни, като никой не е сигурен дали другите реално съществуват или изчезват в момента, в който престават да ги виждат. Алф не ви се вижда толкова реален както преди.

Само ако можеше древните египетски видео игри да бяха запазени и до днес, колко много щеше да ни кажат за начина по който те са си представяли насилието и футбола.

Ванга е предсказала, че пирамидите са построени. Преди да умре последните и думи са, че ако беше млада би участвала във ВИП брадър.

Ако съществуват прекалено много безкрайни паралелни вселени и във всяка се случва нещо различно в доста от тях Ванга участва във ВИП Брадър, поне в една е заедно в къщата с Митко Парашкевов. Колко преебани сме в момента, че не сме там?

Ванга се проваля на всички изпитания – пребива се по надуваеми неща и пада.

Слагат ѝ превръзка на очите и я пускат да бяга по трасе с препятствия.

И хората пускат СМСи от съжаление и я спасяват. Някой хитрец дори си е включил машината за обръщане на планети и ѝ настройва хороскопа на пет звездички. Всеки ден.

Аз.

Нямам какво повече да кажа по въпроса, нямах и преди да започна.