Как станах Човека

Видях го в рекламната пауза на Телевизионен Справочник, година хиляда деветстотин 2 unlimited. Офертата беше, че ти им даваш пари, а те всеки месец ти дават 10 до 15 процента от първоначалната вноска.

Отидох на адреса – международно изглеждащ офис. С манекенки. Човека – усмихнато младо костюмарче. Гледката – служебния паркинг, само западни коли. Чува се сериозен бизнес разговор, споменават се хиляди долари. После жлъчен смях. Човека обеща 10% всеки месец от инвестиции над 10 000 долара, след което добави свирка от мъртвата си майка за всеки 1000 отгоре.

Докато той говореше, за това какво ще правя с моите предполагаеми спечелени пари в бъдеще, осъзнах, че Човека е напълно прав. Ако има пророк на Господ това е Агента от Фирмата с Офертата, защото той ми отвори очите към света и светлината проникна в душата ми.

Целта в живота ми след този ден стана да намеря $10К и да инвестирам в Офертата, защото Човека излъчваше позитивна аура на успял в живота мъж и не се притесняваше да го натрапи на всеки, който срещне.

Кой е единствения човек, който съществува и подозирам, че знае как се правят толкова пари – никой от семейството, никой от квартала, никой от училище, никой от кръчмата. Единствено Агента с офертата. От всички хора във Вселената, които съм срещнал, той е единствения, който мога да си го представя с $10К хиляди долара. Ще правя всичко което той прави и аз ще стана Човек.

Лачен костюм, лачени обувки, копринена риза, калкулатор, органайзър и визитки със собственото си име „Генади Гигов – Агент на Офертата“. Започнах да обикалям собствениците на магазинчета и хората със западни коли, за да ги посветя и те да погледнат на Вселената по-позитивно и да се почувстват избрани от съдбата.

Осъзнах, че трябва да изглеждам любезен толкова, че хората да ме заговарят и достатъчно зает с голям бизнес, че да си мислят, че ми губят времето. Защото едно нещо, което всички хора имат общ знаменател под е че обичат да губят времето на някой, който им се струва важен.

Първия месец продадох 3 сертификата. Въпросните финансови инструменти представляваха ксерокопия на формулярите от Фирмата от рекламата по ТВ Справочник. Парите сложих в раклата у нас, да се събират, за да може като станат точно 10 хиляди долара, аз да ги занеса на Човека.

След един месец изплатих дивидентите на хората, както си пишеше – по 10 процента. Разбира се – от техните си пари. Няколко дни след това телефона ми гръмна. Първите три клиента разказали на близки и приятели, че имам Оферта и всички напинят да се включат. Събрах повече от 10 хиляди долара – сакралното число на успеха според маите. Минах на следващото ниво без дори да дам живот.

Като успял бизнесмен почувствах, че трябва да се съсредоточа върху това, което най-много обичам – себе си. Но не можех. Имаше прекалено много хора, които желаеха да ми дадат парите си и да се включват в Офертата. Съдбата се бе преначертала пред мен стабилно, като някой който ти обеснява детските си спомени в 5 сутринта след парти.

Направих си втора среща с Агента. Вече разполагах с капитал, можех да инвестирам и да се включа в офертата. Човека само два пъти съм го срещал, а вече се държим като най-добри приятели.

Мило дневниче: най-добрия ми приятел Агента каза че, две от секретарките от неговия офис мислят, че съм страхотен

Човека каза , че ако намеря $100К хиляди долара щатска валута ще получа 20 процента от тях, всеки месец, ще живея в резиденция на Тодор Живков с хеликоптер, плюс собствена масонска ложа кръстена на мое име.

Почувствах се като наивен идиот в този момент. Аз и моите слепи мечти да стана богат с дивидента от $10K хиляди във валута щатски USD. Как може да съм толкова заблуден. Трябваха ми 100 000 долара USD, не 10К$.

Реших да не му давам тези, които съм събрал до тук за некфи мижави 10 процента. Задържах парите и продължих да вкарвам Офертата на други хора. Виждах как ме гледат все едно и аз съм Човека. Чувството е прекрасно.

На третия месец отново изплатих обещаните 10% на всички мой клиенти на Офертата и това раздвижи още повече нещата. До 2 месеца, вече имах над 300 клиента, всеки си получаваше десетте процента, а аз бях близко да събера стоте хиляди USD американски долара, както беше по план.

Един ден по новините съобщиха, че офисите на Фирмата нещо вече не приемат, пише Ревизия върху кашон на вратата, шефа на Фирмата е чао, парите „утре идват“ вече всеки ден от три месеца, хората чакат – никой не знае нищо.

Моите клиенти знаеха, че участват в същата Оферта като Фирмата дето тъкмо фалира. Телефона ми премина на режим „кажи им че ме няма“, докато осъзная какво се случва. Парите са при мен, но за какво са ми те, ако всъщност Офертата вече не съществува.

Да намеря тези пари не беше целта, това беше само първа стъпка от гениалния план. Бяха ми обещали да получа 20% от тях. Всеки месец! Как може да съм бил такъв глупак и да съм се вързал по този начин на открита мошеническа схема.

А какво направи държавата, докато всичко това се случваше пред очите им? Отидох пред офиса на Фирмата, да споделя мъката си с хората. Масово излъгани хора, един с 10%, друг с 15%, всички ми съчувстваха когато им разказах, че аз съм излъган с 100 хиляди американски US долара в чуждестранна валута за 20%!

Единственото, което ми оставаше бе да съобщя на моите клиенти, че шефа на Фирмата им е взел парите, да си ги търсят по банков, църковен и съдебен път. Аз също останах излъган, разберете ме. Дори повече от вас – бе моят слоган за следващите две седмици.

Постарах се да си купя с парите им всичко, което те са си мечтали и сънували. Когато сбъднеш мечтата им върху себе си, с техните пари, взимаш душата им и ставаш по-силен. Докато не превъртиш играта.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: