Генади от Обеля 2 и Надежда от Надежда 2

Гръм разцепи небето като лична карта амфети. От близко се чу гръмотевица с децибелината на последния албум на Тони Стораро в моята кола. Капчици дъжд се спуснаха от небето като сълзи след току що изтупана линия.

Дъжда е изгонил туристите по хотелите им. Навън са останали само група роми. Същата група роми, които плашат туристите когато не вали дъжд. Затова и няма туристи в Обеля 2.

Поглеждам се от огледалото и се питам „Кой е този човек и защо ме гледа“. Аз съм огледалото, а срещу мен Генади. Сложил ме е на масата и смуче през тръбичка прахче. Когато си огледало само гледаш какво се случва.

И изведнъж те удря белото. Тръпчинките  на устата ти отиват до врата озвучени от скърцащ звук и придружени от поглед на човек, който разбира.

В момента в който дънките ме стягат достатъчно впито в гъза, че пречат на космите да растат, вече мога да се появя в дискотека. Съседката има готина приятелка, в която съм влюбен откакто я видях на живо – онлайн във фейсбук. Тя е на 16, някой от вас перверзници, които ме четат може да ѝ е баща, защото аудиторията ми е от хора на средна възраст. Очевидно.

Харесвам момичета, които имат психиатрични проблеми с баща си. Моето поведение на псевдо улегнал мъж им дава сигурност в живота за няколко дни и важен урок за цял живот – „Всички мъже са еднакви и вероятно Генади е най-близкото до идеалния мъж, който някога ще срещна“.

Ами малко или много сме еднакви, да. Жените не могат да ни разберат. Ако видиш жена да гледа 90 минути футбол заинтересована, да знаеш, че следи с колко е порастнала тревата на терена.

Да се върнем към 16 годишната Надежда от Надежда 2. Голфа спира пред блока и тя вече чака. С нея е и баща ѝ. И майка ѝ, и баба ѝ. Всички я изпращат все едно е първия ѝ 15ти септември.

Пожелават ѝ късмет – все пак момчето е от София. Има и кола. Аз махам на изпращачите и правя палец нагоре на бащата, докато тя се качва. Genadi likes this.

Надежда е от новото поколение софиянци, но изглежда на 35 годишна отракана кака. Точно това което търся. Задоволявам два комплекса наведнъж.

Още не я бях целунал, когато ѝ дадох да ми шмърка амфети от главичката на пениса докато карам, а тя попита дали мога да и помогна с домашното по математика.

Не. Спрях с математиката доста по-рано.

Отиваме на дискотека.  Когато тя е на шестнайсе , а се целува с горилите от  охраната на заведението, все едно са приятелки по споделяне на сериали, това не трябва да ви притеснява.Танцува около чатала ти с гъз, цици и уста по средата на дансинга – не е проблем. Червената лампичка ми светна, когато започна да обарва и целува напълно случайни непознати жени по средата на дансинга. На нейните години аз бях същия. Стана ми мило.

Таксито ни върна в къщи. Аз пиян и надрусан, тя ме гони по същите показатели.

Отидох директно да си легна върху нещо практично и удобно. И ето ме заспал върху  тоалетната. Кенефа ми е доста чист, защото знам че ще имам компания от женски род. Аз за сметка на това съм целия оповръщан, защото не съм могъл да стигна до тоалетната чиния навреме.

Тя мучи нещо на бавни обороти и ми дава да си шмръкна докато не започнах да разбирам какво крещи. Нещо за секс? И вече сме под душа, а тя ми сваля панталоните. Докато тече вода по мен царевичка и чушчица се залепват за челото ѝ.

Тя ми сваля боксерките и започва да лигави спихналия ми наркомански пенис. Много искам да ми стане и се опитвам да си представя нещо секси, но единственото което виждам е повърнати части от руска салата, върху напрегнатото ѝ лице.

Вече сме на леглото и се лижем. Дори клитора ѝ се мръщи от дъха в устата ми на алкохол и какво ли още не. Искам да пусна секси CD-то с Кафе Дел Мар, но когато се протягам уцелвам най-случайното копче на уредбата и започва да трещи нощната програма на радио „Христо Ботев“. Това я настърви още повече и тя се качи върху мен и започна да ме изнасилва и бие шамари, докато от уредбата продължава да дъни как старци коментират балетристиката от 60те.

В един момент всичко свърши с нейния писък и гърчове. Докато още се държеше за вагината си и трепереше, успях да изгася радиото и да припадна. След 1 минута си отворих очите за да проверя дали съм още реален и видях как тя праща SMS “Cunki tate, vsichko mina OK”.

2 Отговори на “Генади от Обеля 2 и Надежда от Надежда 2”

  1. трябваше полет над ноща по бнт да си пуснете, там щеше и ти да свършиш

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: