Пенка …

Интересно градско момиче. Харесахме я заради това, че има свой стил и излъчване. Много колоритност, положителни емоции и една чаровна усмивка. Първо ни впечатли с интересния си стил, а после разбрахме, че е запален природозащитник, и винаги носи само естествени материи. Когато си млад, талантлив и със собствен стил, няма как да останеш незабелязан. Харесахме изчистените линии на силуета й, дори на аксесоарите, а цветът на палтото няма как да не бъде забелязан отдалеч. Един изключително запленяващ човек.

Бай Петко …

Какво повече му трябва на човек в прекрасен слънчев ден? Страхотна шапка и голяма усмивка. Имаше нещо в него… Дали просто погледа, или страхотния, някак си колежански стил, оставяме да решите вие. Ние харесахме всичко в Бай Петко. От кецовете до страхотната шапка.

Иван …

Живее в Лондон, което може би напълно обяснява перфектния му външен вид. Занимава се с музика или по-точно музикално продуциране, а страхотната чанта е на приятелката му. Малко строгост, малко шик и малко стрийт.

Ай-Ше …

Ай-ше е от Люксембург и говори най-страхотния френско-английски език.. Понякога зимните якета могат да бъдат толкова уютни, че не ни се иска да ги оствим и при първите слънчеви дни. След дълго “преследване” успяхме да я накараме да се снима.Тя всъщност е супер… висока, около 1.80…и 9…и още по-красива, отколкото на снимката

Urban Jungle Party Style …

Снощи бе представянето на книгата на известната блогърка Milla Micoff. Книгата се казва Urban Jungle, а ние пък решихме да посетим тази “джунгла” от интесерни хора за поредната доза party style. Наслаждавай се!

Джоузеф

Срещнахме Джоузеф, докато се разхождаше с приятели на следобедното слънце. Толкова ни хареса спортната му стрийт визия, че фотографът буквално слезе по изкачващ се ескалатор, за да го догони. Впоследствие разбрахме, че освен че изпипва визията си до последния детайл, Джоузеф учи фотография в НПГПФ (Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография), а през свободното си време се занимава с грим. А това са любимите му панталони на Zara.

Ани …

Срещнахме тази красива млада дама на премиерата на “Мисия Лондон”. Черното при нея преобладава, но е някак по италиански свежа. Харесахме комбинацията разкроен панталон и риза закопчана до горе. А и шала, герданите и най-вече голямата чанта. Просто перфектна!

Пешо …


Пешо работи като маркетинг спец в Анимато мюзик и освен това диджейства, защото обича музиката.
Якето му е от Франция, но да си признаем честно ние го харесахме повече заради обувките и очилата му. Хареса ни готиният му индивидуален поглед върху уличната мода.

Berlin Winter Edition …

edit: 25 февруари 2011

[ На това място имаше снимка, която е премахната. Същата може да бъде видяна тук . Ивайло Панайотов Петков ми писа, че не се кефи негова снимка да е поместена тук. Човека е чувствителен, заплашва ме със закона за авторското право.]

A eто и една интересна порция от Берлинския зимен стрийт стайл. Enjoy!!!

Party People, Blame, Yalta …

Двуредното палто на младия мъж е право в целта на модерните мъжки кройки. Не ни убягна и леко скини панталонът, както и кафявите му ботуши.

ВНИМАНИЕ: Нито една дума в този текст не е моя. Целия текстов контент е взет от sofia street style – т.е. не съм виновен аз за многото грешно написани думи. Снимките са намерени чрез google images, извинявам се много на авторите им, че не помествам линковете, но страшно много ме мързи. Целта на този постинг не е да осмива хората изпаднали в неравностойно положение или ромите.

Реклами