Оставете Сциентологията на мира!!!!

От няколко дни тече долна и гнусна пропаганда по всички медии целяща да опетни името на Сциентологията – най-бързо развиващата се модерна и научно доказана религия. Сциентологията не е направила на никому лошо – тя се занимава с постигането на изчистването на съзнанието от нещата, които ви пречат да успеете в живота. Научно доказано е.

Том Круз е сциентолог.

И как нито един от тези журналисти не пoтърси официалното ми мнение, в качеството ми на наместник на Л.Рон Хъбард докато го няма, ами дават трибуна единствено на suppressive хора, които си измислят глупости. Дори се съмнявам, някой от тях да е чел Дианетика.

Актьора, който играе най-големия брат на Малкълм е сциентолог.

Защо вместо да сочим пръст към Сциентологията не обърнем внимание на религиите, които вече ги има на територията на китната Бъ/Ча/лгария.

Сали от на Гости на Третата Планета е сциентолог.

Православната църква например и теологичното обяснение на един свят божи наместник на земята, защо има инвалиди.  Защо няма дебат да ги забранят? Не инвалидите, а православните. Вместо забраната на една натресена на българския народ юдейска секта, ние искаме да спрем най-прогресивната религия – Сциентологията. Спрете да горите книги в името на христианството!!! Тоя религиозен ритуал е отвратителен.

Джон Траволта е сциентолог.

На всичкото отгоре след скандал помежду си, част от така наречената официална религия се съди с държавата и претендира за парите на данъкоплатците пред международен съд. Къде остана господ? Не го виждам в голямата картина. Защо не се помолят на него? Малко ли са боговете в моноистичната им религия – отца, сина, братовчеда, светия дух, ангели, архангели, мъченици? Защо те не помагат, че им трябва съд. Тия хора са създали всички животни, звезди, океани и прочие, колко са за тях едни 10 милиона евро да кажем. Да ги закръглим на 15, заради мойта комисионна.

Стивън от That 70s Show е сциентолог. И е брат на актьора дето играе най-големия брат на Малкълм.

Ами какво да кажем за мюсюлманите, които със силата на 200 евро и единствения истински бог, който никой никога не е виждал и неговия неграмотен пророк, успяват да слагат забрадки по главите на тукашно население за паспортни снимки. Защо тъпите путки, дискриминирайки се сами себе си с етикета феминизъм, вместо да пропагандират срещу неравноправието в заплащането между двата пола, не разберат, че е въпрос на цяло щастие, че са се родили в общество, което им позволява да се научат да четат и да ходят по улицата с нещо различно от черен чаршаф с две дупки за очите.

Дона от That 70s Show е сциентолог.

Какво да кажем за католическата църква, която е най-големия сводник на малки момченца в историята. И нейния шеф – най-близкия до бога човек на тая земя, който като малък се е заклел в детската организация на Хитлер, а по-късно е използвал връзките си в църквата да прикрива педофили. Същия симпатяга на когото нашто момче – Бойко пожарникарчето целуваше ръка. Аз никога не бих му целунал ръката, най-малкото не знаеш в кой детски задник е била преди малко.

Бек е сциентолог.

Къде са били журналистите, които само критикуват в момента, когато християнството е навлизало в България? Защото нито Византия, нито Рим са пращали кашончета с книги в читалищата, дори напротив, нещата са били малко на кантар – или ще повярвате в Джийзъс, или ше ви се ебе майката. И как така изведнъж ставаш най-големия христианин  и вярваш, че бог и христос са навсякъде, като 10 поколения преди теб, са си живяли добре и без да разберат за тия двамата, които заедно с още един пич – светия дух оформят монотеистична религия.

Джак Блек е сциентолог.

Така че, когато някой обвинява друг, че вярва в небивалици, като извънземни господари на вселената, които заключват душите на хората във вулкан, след което ги облъчват с пропаганда за религии и фалшива история, откоето им се получават енграми, които се записват в реактивното съзнание и им пречат да живеят нормално живота си, докато не ги махнат с помощта на е-meter и одит,  нека се прекръсти, запали свещичка, да се помоли пред иконата на някой за който се твърди, че ходи по вода и не умира и да поттърси някой инвалид, за да види как ще изглежда през следващия си живот ако прави грехове в сегашния.

Нанси Картрайт е сциентолог. Тя озвучава Барт Симпсон.

48 Отговори на “Оставете Сциентологията на мира!!!!”

 1. Ударът върху сциентологията в България е конспирация на една нова религия, която иска да й вземе маркет шеъра. Тази на Голдман Сакс и нейният водач Лойд Бланкфайн.

  1. Аз се чудя дали не е лична атака от страна на правителството към мен.

   1. Може да е инсценировка на Пенев, за да тества устойчивостта на Дианетично зависимите към медиен натиск.

 2. Евала ,хубаво написано,страхотно си изразил начинът ти на мислене,с много страст!Хахаха ,много се смях на коментарите :)!Съгласен съм с двата и се надявам да не си прав относно това,което се чудиш :):)!

 3. Къде може да се намери литература по въпроса? Ровя из нета, но нищо конкретно. Общо взето някакви хора плюят из кибер пространството :)) . Ако някой има инфо. да свирка!

 4. Една от характерните черти на последователите на сциентологията е скандалното им поведение и множеството конфликти с държавните власти. В САЩ бяха заведени поредица дела срещу високопоставени последователи на сектата, откраднали секретни военни и разузнавателни документи. Причината за това е идеята на водачите на сектата, че светът ще бъде спасен, само ако се разкрият тайните на държавите.

  В последните години сциентолозите нашумяха и покрай скандалите в Германия и Франция. Оказа се, че те изграждат свои тайни служби в тези страни. Организирано е изнасянето на три милиарда долара в Люксембург, Дания и САЩ.

  Сциентолози са осъдени за изнудване на хора да продадат свои имоти и да дадат всичките си спестявания. През 1996 г. е установен а връзка между такова изнудване и причините за самоубийство на член от сектата. Тогава парламентарна комисия определя сциентологията като секта.

  През 1996 г. сектата подема скъпоструваща рекламна кампания, като изпраща екземпляр от книга за историята и дейността си до всички библиотеки, сенатори и до множество възлови институции и медии.

 5. „Сциентологията заимства идеите си най-вече от будизма. Основател на учението е Лафайет Роналд Хъбард (L. Ron Hubbard, 1911-1986) – автор на много книги в областта на научната фантастика. През 1949 година на научна конференция той заявява: „Да пишеш за едно пени на дума е смешно. Ако човек наистина иска да натрупа милиони, най-добрият начин е да създаде своя собствена религия.“ На следващата година той издава „Дианетика: съвременна наука за душевно здраве“, с което оставя началото на своята религия. Една година по-късно издава първата книга по сайентология (буквално от английски ез. – наукология), а през 1954 г. в САЩ регистрира църква под същото име.“
  Изключително порочна и опасна секта!!! цитати: pravoslavie.com
  Моля, четете и не се подавайте на тези хора да ви заблуждават!!!

  1. Бате Том, аз ше стана гуту тебе

 6. Между другото набират сила и чрез маската на фондации пробутват множество сектанстка литература в читалища и библиотека, като започват от по-малките градове. Точно като змии са. Пазете се!!!

  1. И Християнството го пробутват под маската на псевдо семейни ценности, морал и благотворителност. Пазете се!!!!

 7. До the real genadi: Бъркаш понятията. Това са по-скоро секти, които претендират, че са християни, но не са. По принцип е ясно, че стават доста смущаващи неща и в църквата, но тях ги е имало открай време. Аз не писах за това, а за съвсем друго нещо в момента. А който е истински, той не пробутва, а дава. Това не са християни, разбира се. Интересува ги по-скоро собственият им задник.

 8. И недей изобщо да смесваш нещата и да говориш празни приказки. Защото е много лесно . Аз се опитвам да чета и да разсъждавам. Прави го и ти и не бъди „сляп“ за такива псевдоучения. Ако щеш хвани и прочети малко от историята им. От историята на фантастът писател Хъбард.

  1. Никой не се опитва да пробута сциентологията за християнство. А секта е точно християнството. Секта на юдаизма. За евреите ти си сектант, мойто момче. И ти хвани малко прочети историята на християнството. Как смееш да подлагаш на съмнение кредабилноста на Л Рон Хъбард? Поне се знае кой е автора на религията, докато при християнството всеки си го овърта както си иска. Сектант си ти мойто момче, аз съм Оперейтинг Фитан 8мо ниво.

 9. Не искам да давам определения за теб. Всъщност дори и не искам да споря с теб, защото да говориш така за сциентологията е не само смешно, но и много опасно за много хора, които като добри, но наивни души, ще си кажат, я виж ти, тея ми предлагат нещо и такива като тебе ще им го пробутват и ще им разкажат играта накрая. За другото просто е като да спориш с глупак, сам ставаш глупак. А кредабилността на Рон Хъбард нямам нужда да я подлагам на съмнение, защото фантастът смехотвор, но за жалост, човек, който се подиграва с душите на хора, сам отдавна е опровергал! Дано има повече хора, които да говорят за тази голяма лъжа. Защото е най-лесно да лъжеш хора, които са изпаднали в беда или имат проблеми

 10. А да считаш Християнството за секта е толкова сериозно, колкото да считам Том Круз за състрадателен и социално отговорен човек. Просто е несериозно. Ето тук не съм аз този, който не е чел, между другото хората като нямат какво да кажат или напишат – най-често стигат до това клише

  1. Том Круз е човек, на когото подражавам и бих позволил да скенира и прочисти моята душа и да я препрограмира с неговите убеждения.

   Алек, аргументите ти на неуспял божи раб от семинарията говорят колко успешна секта е христянството.

  2. Сциентологията е най-голямата социално подпомагаща организация в света посветила се изцяло на благотворителността и изчистването на планетата. Прочети малко официални източници преди да говориш глупости, за неща които не разбираш – http://www.scientology.org
   Ти си избрал да вярваш, че някакъв бог е направил всичко за 6 дни, което звучи доста, доста по-налудничаво от идеята, че чрез е-метър и одит, можеш да постигнеш създаване на нова реалност. Как измерва дните в началото, когато няма планети, които определят дните? На земята има два дни едновременно, заради часовите пояси. Има проблем в християнството, всичко което пише е псевдо морал и зомбиране в това да вярваш на култа им.
   Разбира се че считам християнството за секта. И то доста отвратителна. Свързана с изгаряне на книги, подтискане на научни постижения, педофилия, войни, лицемерие, заблуда. Така, че не си точно ти човека, който ще ми каже в какво да вярвам.
   Ако прочетеш още нещо, което съм писал тук по темата религия, ще разбереш, че аз съм чел библията и съм запознат с нея, но ти не си чел Дианетика и не знаеш за ОТ 8, така че нямаш никакво право да даваш определения за сциентологията.

 11. Не знам колко трябва да си заслепен, за да твърдиш, че сциентологията е социално подпомагаща. Аз също мога да ти подам няколко сайтчета. http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/766590756-Zashto_e_opasna_stsientologiyata.html
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:3cpT1gTVBIgJ:www.millionaire.bg/article.jsf%3FflashCategoryId%3D9%26articleId%3D1567+%D1%81%D1%86%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0&cd=3&hl=bg&ct=clnk&gl=bg
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vdGUPooLjm4J:suppressiveperson.org/spdl/index.php%3Foption%3Dcom_content%26task%3Dview%26id%3D544%26Itemid%3D68+scientologist+are+dangerous&cd=9&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

  и хиляди други. На въпросите ти с измерването няма да отговоря. Просто в тотално вцепенение съм, макар да съм наясно. Без коментар. За другото- така е, имало, и ще има такива неща в църквата. Но да твърдиш, че християнството е виновно е нереално. Защото разбираш, че не става дума за християни, може би те са се мислели за такива, но не са били истински християни. Затова, това отново е нереално. За другото отново смятам да не ти пиша, защото на всички е ясно и считам, че ще става все по- ясно и ще излезе на яве колко огромна лъжа е това. Която може да бъде и нерядко е опасна. Повече няма да пиша тук. Защото просто виждам, че няма никакъв диалог.

  1. Не съм заслепен, съзнанието ми е чисто, аз нямам енграми и фитани. Аз имам е-метър и 8мо ниво на оперейтинг фитан. Аз съм просто невероятен!

   Какво значи истински християнин, Алек? Господ истински християнин ли е? Който лъже, убива, тормози, изтребва цели раси, не признава свобода на словото или на вярването. Това е истинския христиански бог. Или Исус, който е poster child на малоумната ти секта, но въпреки че е имал способности е помогнал едва на 100-200 човека максимум. Това ли е истинския християнин? Има супер сила, обаче я използва за да пропагандира нарцисизъм и я демонстрира само на изключително малка фракция от населението на земята, която твърди че е създал.

   ТИ СИ СЕКТАНТ МОЙТО МОМЧЕ. Ти вярваш в небивалици. Аз имам е-метер и технологията на Л Рон.

 12. генади, преди да прочета коментарите, си мислех, че се ебаваш със сциентологията. ама сега оставам с впечатление, че си много навътре в играта.
  лично аз, не симпатизирам на никоя религия, но сциентологията ми е най-абсурдна – все пак основният им довод е „Том Круз е сциентолог“

  1. Минчев,
   много ми е неприятно, че си останал с първоначалното впечатление, че се ебавам със Сциентологията. Реалността, сочи точно обратното – аз отдавам 100 % от времето си за каузата на Л.Рон Хъбард. Когато спя, еба, шмъркам, ям, пърда, сера, повръщам, пия, повръщам, пия, шмърчам, повръщам, пия, еба повръщам и после пак пия,шмърчам, еба, шмърчам, еба, пия и повръщам, дори и тогава аз се старая да изпълнявам технологията, която се е доказала, като правилния път към моста, който води към щастието – Дианетика,модерната наука за човешкото съзнание.
   Да, Том Круз е Сциентолог. И ако си гледал последния брой на Топ Гиър, ще разбереш, че той е доста по- бърз от останалите хора. Аз лично си мисля, че Стиг идва съкратено от Сциентолог и че Том отдавна участва в Топ Гиър. Истината е че Том е един от хората, които ми се възхищават и на когото съм помогнал много.

   1. ок, вие си знаете. не отричам сциентологията, както не отричам и всякакви други религии. одобрявам това, че се стремите към личното щастие, а не както при другите религии човек трябва да се подмазва на някой „бог“.
    но не мога да се съглася за цялата история с xenu, е-метъра и с явното промиване на мозъци.

  2. hahHAahHAхХХха Болезнено тъп е фактът, който така правилно си изтъкнал – наистина Томчо К. им е най-силния ДОВОД !! Прав си и за друго – най-абсурдната „религия“ е… Аз даже очаквам гореспоменатият Mr. Крус да бъде обявен за божество още приживе….

 13. мега готин пост! ама сциентологията е шитец като всяка „религия“

 14. Всъщност и аз не разбрах съвсем отношението ти към въпросната „религия“. Не очаквам адекватен отговор, но мисля (и се надявам…даже съм почти убедена), че в действителност постът е с пародиен характер.
  //Изключително ми хареса лайт мотивът за това кои „звезди“ са последователи xD Това, ако не е довод…!! xddd//
  И за да е съвсем ясно моето мнение: сциентологията е Тъпа Лайнарщина и е предназначена и „изповядвана“ (само, единствено и без изключения) от Много Тъпи Лайнари…Затова и е супер логично, че Том Крус е сциентолог – той си е Тъп Лайнар, даже преди да стане сциентолог. Което ме подсеща, че май е трябвало да споменеш и друг виден сциентолог – жена му, Кейти, дето ме дразни още от „Кръгът на Доусън“
  PS: Изказванията за християнството…не ще ги коментирам. Не ми се навлиза в тази тематика, а и вече закъснявам – чета постове от 2 часа =)

  1. не знам защо ме наричаш тъп лайнар, но не вярвам да има някой на тази планета, който не се изхожда по голяма нужда. Наричай ме лайнар, но на мен ми помага и в повечето случаи ми олеква.

   Иначе доста типично мнение – Сциентологията е глупава, но християнството е ок. Аз вярвам в технологията на Л Рон Хъббард и я прилагам и както виждаш тя работи – иначе нямаше да съм толкова страхотен колкото съм в момента.

 15. Всъщност аз не съм коментирала дали християнството е „ок“, или не. Казах само, че не ми се навлиза в тази тема, а това е, защото е твърде пространна и немалко сложна. Но, за да не ме разбираш съвсем неправилно, ще кажа какво имах предвид по възможно най-краткия начин.
  Първо, във връзка със заложената на няколко места в текста идея за политеизма, ще отбележа, че християнската вяра се базира на т.нар. принцип на триединство, съгласно който Бог-отец, Бог-син и Светия дух са всъщност едно цяло. Това, мисля, си е съвсем монотеистично. Тук не става дума дума за моите лични убеждения, а за това какво твърди Библията. Тя пък, от дуга страна, е писана от хора (и никъде не се твърди, че я е писал Бог, както некомпетентно смятат някои), така че е безкрайно логично да съдържа субективизъм и изопачавания на фактите. А това, че Йоан Кръстител и Иисус били братовчеди (то не е този пост, но все пак..) – не съм сигурна дали не е просто твоя си шега, но принципно такова нещо няма.
  Колкото до католицизма – никак не му симпатизирам. Едва ли един разумен човек би оспорил безбройните му „грешки“ (меко казано). И докато педофилията поне не е официализирана (принципно църквата няма вина за това…макар че би могла да взема повече ответни мерки), то неща като т.нар. Света инквизиция и индогенцийте са си били абсолютно законни. Изобщо през цялото Средновековие в ръцете на църквата е била съсредоточена такава власт, че са се правели какви ли не гадости. Но това НЕ значи, че тези идеи са заложени в християнството по принцип (!!!).
  Лично аз симпатизирам на Мартин Лутер, подкрепям вижданията му и смятам, че извършеното от него е изключително. Разбира се, впоследствие протестанти умело са изродили и опорочили идеите му… От съвременните течения на християнската религия, най-малко прецакано ми се вижда православието. Не искам да натрапвам мнението си и да задълбавам още повече, така че спирам до тук.
  Ако искаш, може да си продължим разговора в Chervilo. Убедена съм, че няма да пропуснеш петък night xD

  1. Ако наличието на три бога ти прави впечатление за монотеизъм може би трябва да те попитам след колко броя богове се счита политеизъм.
   След като православието те кефи хубаво е да знаеш че в бивша Югославия именно в името на монотеистичните ти любими три бога бая жени и деца са били изнасилвани и избивани по време на войната. Исус е нямал нищо против в негово име да убият около 40 000 цивилни в рамките на 4 годишна обсада само в Сараево. Но такива неща се случват, за да може хората да палят свещички в църкви в името на несъществуващ евреин, за който в най-безсмислената книга на света се споменава, че е умрял на кръстта и после е дошъл да се похвали, че не могат да го убият понеже е супер специален.
   В крайна сметка аз не искам да коментирам противната юдейска секта на фалшивия пророк иисус или която и да е от деноминациите й – католици, протестанти, лутерианци, всички те са с промити мозъци да вярват на абсолютни небивалици и на псевдо морал, който прочетен от днешна гледна точка изглежда най-малкото нехуманен и нелогичен.
   Аз съм тук, за да покажа, че Сциентологията е единственото логично обяснение на нещата и най-правилната технология за достигане на пътя към щастието. Ако не вярваш можеш да прочетеш от достоверен източник като http://www.scientology.org и да видиш, че само чрез одит и е-метер можеш да достигнеш до състояние на Clear Theta Clear – нещо което аз вече съм направил.
   Тази вечер ще съм в Червило, разбира се. Ще ме познаеш лесно – аз съм супер фешън и много надрусан. На пакетите, които притежавам ясно се чете VIP – още едно доказателство че Сциентологията работи.

 16. Е, щом знаеш какво Иисус е имал или нямал против – ок, безсилна съм да споря. Аз, за разлика от теб, не го познавам лично… А думата „триединство“ няма да ти я дефинирам, има си речници. Само ще подскажа ето така – триЕДИНСТВО (нещо като Нескафе 3 в 1 – елементите са 3, но то пак си едно)…
  До довечера – ще съм уши на Мики Маус на главата ^.^
  На BLAME-а на 6-ти ще идваш ли? Или ти ходиш само в Chervilo, без Yalta xD…

  1. Очевидно е че Иисус така иска, след като е бог и прави чудеса и след като не се намесва при зверски гаври с беззащитни хора има няколко варианта – да не може да направи нищо, което означава че не е бог, да се кефи на случващото се без да има желание да направи нищо по въпроса или изобщо да не съществува. Аз предполагам, че просто се кефи на това хора да убиват цивилни в негово име, докато някъде другаде божии наместници също толкова старателно изнасилват деца.
   Думата триединство е странна дума, но примера ти с Нескафе е добър. Ако смесиш всички богове от гръцката митология няма ли пак да се получи едно моноистично нескафе едиколко си в 1? И не знам дали нескафе твърдят, че захарта е син на кафето, а млякото е нещо абстрактно, което не може да се обясни.
   Ходя навсякъде. Червило, Ялта, Син Сити, Найт флайт. Ще гледам да те позная с ушите на мики маус, аз ще съм с гащите на Доналд Дък.

 17. Не ми се иска да те дразня като продължавам да водя безсмислен спор. Само ще кажа, че ако има Бог, това не значи, че не може да се случва нищо лошо на Земята. Идеята на вярата е, че всичко има по-дълбок смисъл. Би могло възмездието да се получава след това… Не искам да се превръщам в християнски промоутър в мнима дискусия с човек, за когото не знам абсолютно нищо, така че мисля да преустановя писането по тази тема.
  Иначе за пореден път ми повлия положително на настроението и пак ще отбележа, че блогът е страхотен.
  Наистина съжалявам, че имаш такова мнение за Yalta и Chervilo…Обаче си в грешка… Аз например никога, ама НИКОГА (!!) не съм била в Sin City. И по-голямата част от редовните посетители точно тези 2 клуба, не ходят по чалготеките. Ясно ми е, че има една особена порода всеядни плъхове (чийто начин на мислене и поведение ти интерпретираш много умело, което изключително ме забавлява), но истината е, че съвсем не всички сме такива…

  1. Би могло да се получава възмездие. Би могло и да не се получава възмездие. Би могло след като умрем злите хора да бъдат фаворитизирани от Бог, а би могло и обратното. Би могло, но не знаеш и няма как да знаеш и няма нито един човек на земята който да има повече информация по въпроса какво се случва след като умреш. Ако базираш вярата си в бога защото би могло нещо да се случи като умреш, твоя си работа. Сциентологията помага на хората да се освободят от енграмите си в реактивния си ум тук и сега. Не след като умреш. Затова и технологията на Л Рон Хъббард работи – можеш да видиш реалния ефект от нея, не е нужно да чакаш да умреш, за да разбереш коя религия е била правилната и в зависимост от това дали си я практикувал ще прекараш вечността в рая или ада.
   Аз нямам нищо против Ялта и Червило, нито против хората в която и да е дискотека само защото са там. Дори напротив харесвам автентичните образи – офис селяните от Брилянтин, педало-метеросексуалните от Червило, фешъните от Ялта, чалга „хай лайфа“ от Найт Флайт и хибридните същества, които се чувстват еднакво добре във всяко едно от изброените. Всяка една от тези групи е изградила и част от характера ми като Генади. Щом искаш ще те заведа в Син Сити, не ми е проблем.

 18. Не твърдя, че ЗНАМ нещо със сигурност по този въпрос. Разбира се, че няма как. В момента нещо не съм в насторение да критикувам сциентологията, оставям нещата така.
  А по точка втора ще кажа, че не съм от тези, които се обиждат на такива теми, така че нямам проблем с определения като педало-метеросексуален фешън. Единственото, което ми се иска, е да съм ясно оразличена и дистанцирана от Чалгата (във всички нейни форми). Това е може би единственото Нещо, към което няма и не желая да проявявам и капка толерантност и разбиране. Това е…

  П.П.: Виждам, че най-накрая си разбрал, че всички тия глупости за религия и субкултура ги пиша, за да си убивам времето – същинската ми цел беше да те накарам да ме поканиш в Sin City…

 19. Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! – а иначе знам, че онзи, дето играе в Малкъм е сциентолог, и е гадже на Лора Препон (или беше), – жалко за хубавата жена.

 20. Не подходих правилно при предишния си пост. Искам да кажа – ако ме уредите с Лора Препон, ще стана най-големия подръжник на сциентологията. Ще участвам в развитието на религията с всичко, което мога. Ще направя всичко възможно хората да са шастливи. Но да ме уредите, значи да се оженя за Лора Препон. (не бойте се, ще я уважавам много и ще се отнасям с нея като с принцеса). PS: Това което написах току що не е шега.

  1. Стига бе копеле, тая мяза на крава. Мила Кунис е къде, къде по-яка.

 21. Е, ако имахме един и същи вкус за жени, щяхме да се избием помежду си. Така, че всеки с вкуса си;)

 22. всички на шейната, а. добро.

 23. Кампанията срещу сциентологията я прави още по силна.

  Казвам го като абсолютно неутрален наблюдател. Това е като кампанията срещу наркотиците…….. колкото по силно се борим с тях толкова хората които ги взимат стават повече 🙂 .

  Лично моето мнение е че религиите изобщо трябва да се оставят като нещо от миналото и да се приеме нова философия за живота. Да се измисли нещо което да ги замести, но да не е религия.

 24. Всеи3веатен факт е, че та3и новои3люпена ‘религия’ е органи3ация 3а търговия и бър3о правене на пари, въ3пол3ваща се от емоционално нестабилни хора.И НАЙ-ВЕЧЕ И3ВЕСТНИ И БОГАТИ.А дали на автора на та3и статия му е платено 3а да я напише …и колко би било много интересно да се ра3бере;)

  1. не. не ми е платено, аз съм вече ИЗВЕСТЕН И БОГАТ

 25. ha-ha-ha ti neshtasten psihar genadi. izvesten i bogat si samo v bolnoto si saznenie.a tom kruz samo ot teb ima nujda edin malooumnik ot balgaria ti shto ne vzemesh da se gramnesh a? shte si spestish makite da si s pomracen razum sashestvuvanieto ti e bezmislenno

  1. Нуждаеш се от одит, имаш енграми. Само сциентологията може да ти помогне. Намери е-метър по най-бързия начин. Кажи им че аз те пращам. Том Круз е страхотен, но аз съм велик.

   1. ти си един помрачен разум нуждьеш се от екзорцист

    1. намери си Дианетика – Модерната наука за човешката душа. Л Рон Хъбард я е написал, започни от там, пък после си купи е-метър.

 26. БОЖЕЕ каква злоба у един защитник на сциентологията:-) Нецензурен език, обиди 🙂 Бъдете живи и здрави всички и БОГ да ви закриля

  1. Бъди жива и здрава, не знам към кой Бог се обръщаш, но ако е нещо свързано с християнството бих те посъветвал да не ме занимаваш със смешната си юдейска секта.

 27. Генади, защо ти е комисионна като си се захласнал по най -„модерната“ научно доказана религия, жива бълвочница с доказани ползи от пиенето на урина. Твоята велика научна отвъдица ще ти осигури повече от колкото бедните попчета са поискали, а искат защото според вярванията им това е правилно. Вярно че вече си пикал срещу вятъра и си покръстен в въпросната безсмислица, а може и вътрешно да си се пречистил подобно на външното си омиване, но остава това, че юдаизма и исторически радента от него секта, чрез издънката на Давид, а то друга наука за която трява ум бистър, с бистра вода омит, а не опикан, но явно в теб поне според написаното липсва…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: