От няколко дни тече долна и гнусна пропаганда по всички медии целяща да опетни името на Сциентологията – най-бързо развиващата се модерна и научно доказана религия. Сциентологията не е направила на никому лошо – тя се занимава с постигането на изчистването на съзнанието от нещата, които ви пречат да успеете в живота. Научно доказано е.

Том Круз е сциентолог.

И как нито един от тези журналисти не пoтърси официалното ми мнение, в качеството ми на наместник на Л.Рон Хъбард докато го няма, ами дават трибуна единствено на suppressive хора, които си измислят глупости. Дори се съмнявам, някой от тях да е чел Дианетика.

Актьора, който играе най-големия брат на Малкълм е сциентолог.

Защо вместо да сочим пръст към Сциентологията не обърнем внимание на религиите, които вече ги има на територията на китната Бъ/Ча/лгария.

Сали от на Гости на Третата Планета е сциентолог.

Православната църква например и теологичното обяснение на един свят божи наместник на земята, защо има инвалиди.  Защо няма дебат да ги забранят? Не инвалидите, а православните. Вместо забраната на една натресена на българския народ юдейска секта, ние искаме да спрем най-прогресивната религия – Сциентологията. Спрете да горите книги в името на христианството!!! Тоя религиозен ритуал е отвратителен.

Джон Траволта е сциентолог.

На всичкото отгоре след скандал помежду си, част от така наречената официална религия се съди с държавата и претендира за парите на данъкоплатците пред международен съд. Къде остана господ? Не го виждам в голямата картина. Защо не се помолят на него? Малко ли са боговете в моноистичната им религия – отца, сина, братовчеда, светия дух, ангели, архангели, мъченици? Защо те не помагат, че им трябва съд. Тия хора са създали всички животни, звезди, океани и прочие, колко са за тях едни 10 милиона евро да кажем. Да ги закръглим на 15, заради мойта комисионна.

Стивън от That 70s Show е сциентолог. И е брат на актьора дето играе най-големия брат на Малкълм.

Ами какво да кажем за мюсюлманите, които със силата на 200 евро и единствения истински бог, който никой никога не е виждал и неговия неграмотен пророк, успяват да слагат забрадки по главите на тукашно население за паспортни снимки. Защо тъпите путки, дискриминирайки се сами себе си с етикета феминизъм, вместо да пропагандират срещу неравноправието в заплащането между двата пола, не разберат, че е въпрос на цяло щастие, че са се родили в общество, което им позволява да се научат да четат и да ходят по улицата с нещо различно от черен чаршаф с две дупки за очите.

Дона от That 70s Show е сциентолог.

Какво да кажем за католическата църква, която е най-големия сводник на малки момченца в историята. И нейния шеф – най-близкия до бога човек на тая земя, който като малък се е заклел в детската организация на Хитлер, а по-късно е използвал връзките си в църквата да прикрива педофили. Същия симпатяга на когото нашто момче – Бойко пожарникарчето целуваше ръка. Аз никога не бих му целунал ръката, най-малкото не знаеш в кой детски задник е била преди малко.

Бек е сциентолог.

Къде са били журналистите, които само критикуват в момента, когато християнството е навлизало в България? Защото нито Византия, нито Рим са пращали кашончета с книги в читалищата, дори напротив, нещата са били малко на кантар – или ще повярвате в Джийзъс, или ше ви се ебе майката. И как така изведнъж ставаш най-големия христианин  и вярваш, че бог и христос са навсякъде, като 10 поколения преди теб, са си живяли добре и без да разберат за тия двамата, които заедно с още един пич – светия дух оформят монотеистична религия.

Джак Блек е сциентолог.

Така че, когато някой обвинява друг, че вярва в небивалици, като извънземни господари на вселената, които заключват душите на хората във вулкан, след което ги облъчват с пропаганда за религии и фалшива история, откоето им се получават енграми, които се записват в реактивното съзнание и им пречат да живеят нормално живота си, докато не ги махнат с помощта на е-meter и одит,  нека се прекръсти, запали свещичка, да се помоли пред иконата на някой за който се твърди, че ходи по вода и не умира и да поттърси някой инвалид, за да види как ще изглежда през следващия си живот ако прави грехове в сегашния.

Нанси Картрайт е сциентолог. Тя озвучава Барт Симпсон.