В началото на откриването на първия мач от Световното през 2046  България-Македония в центъра на стадиона на една маса хора играят белот. Изведнъж на терена нахлуват 2000 циганина с барабанчета и 1000 фолкпевици и започват да пеят официалния химн на първенството – „Айде играйте бе ей“.

„Силикон, опа футбол кючек
Мале, футбол, спорт и гъз
гъз цици футбол  мале яко цици

Футболисти, охранителите, футбол
футбол, футбол, мале кючек
Айде играйте бе ей
Шампион кючек“

Част от циганите влизат сред ВИП гостите и свирят на уше на шефовете на ФИФА,президенти и баш гъзарите. Някой от официалните гости гледат отстрани, тъй като техните места са заети от охранители в черни дрехи и чантички през рамото. Охраната бута оператора на официалната телевизия на шампионата – „Канал 3“ и за около 3 минути целия свят гледа последните резултати от Б група и глас зад кадър, който чете статистика от женското волейболно първенство.

В този момент по сценарий се включва и публиката, която прави патентованата „Българска вълна“ – вертикални вълни от хора люпещи семки.  Охраната от Егида спира да натиска силно вратите на националния стадион и българите влизат на първа на македонците, за които по-късно се разбира че са с български паспорти.

Хореографията продължава с внасянето на 500 маси на терена и фолкпевиците се качват на тях. Публиката започва да хвърля едновременно салфетки, които образуват знамената на държавите, които участват.

Част от публиката издига плакати от тапети – „Христолов педераст“, „ДПС + АЗИС = ЛЕВСКИ“, „ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ“, „Чорбари, платете си данъците“ и т.н.

Приветсвие към народа правят шефовете, които държат наркопазара като всеки от тях пристига на терена с 40 ге класи и 1000 охранители, отделно един от друг, за да не стават проблеми излишно.

Изведнъж музиката затихва и става тъмно, след което от един прожектор сочещ към земята качен на хеликоптер се спуска мощен лъч и президента на БФС Благо „Джийзъс“ Георгиев бива свален с въжета. Когато слиза на Земята с две махвания излекува част от публиката от слепота. Той е облечен в бели дрехи с огромни щампи D&G и бели крила. Той говори за себе си в трето лице и изнася 10 минутна реч.

Джийзъс си тръгва по същия начин по който се е появил и циганите с барабанчетата продължават химна на Световното, който преди да дойде Джийзъс бе свирил без прекъсване.

Влиза рап-чалга изпълнител и пее песента „Неска фекал“ , след което излизат най-големите звезди на България –  шимейл , педераст, безполово и анаболен тип претърпял 10 лоботомии и изпълняват микс от хитове на Цеца и Модърн Талкинг.

Нека световното първенство да започне и Локо София да стане Световен Шампион!

Advertisements