Първа Частна Църква на Свидетелите на Митко Парашкевов

Доскоро планетата принадлежеше на Апостол Апостолов и неговото mini-me Максим Бехар, припознат от руснаците грешно за шефа си. Но това бе преди света да разбере за новия господар на вселената – Митко Парашкевов.

The Митко „Хиперсенса“ Парашкевов

Митко Парашкевов е хиперсенс, както и човек измислил си собствена дума, с която да се описва. Аз му се възхищавам, защото още не съм го постигнал, въпреки че често мисля над въпроса.

Всичко, което е с италик шрифт и маркирано от кавички са цитати от сайтовете на Митко Парашкевов.

Митко Парашкевов е от малкото хора в света, които имат силно изразени свръхестествени способности“  разберете – не говорим за просто изразени , а силно изразени. Това означава, че  неволно понякога лети, свети на тъмно, изчезва и се появява, чува бърза музичка и може да минава директно през противниците си за 15 секунди докато тялото му мига в контрастни цветове.  Да, той е толкова могъщ.

ПЧЦ на С на МП (прекалено е дълго да го изписвам цялото, е може би не чак толкова дълго колкото тези скоби например) е основана от лоялни сподръжници на Митко Парашкевов, които благодарение на неговите способности и мърчандайзинга му са успели да натрупат солидни капитали и са успели в живота.

Но да започнем с основното – „Какво е хиперсенс?“

Човек, който притежава хиперсензорни способности може да лекува заболявания, да даде точна диагноза за състоянието на човешкия организъм, да променя метеорологичното време, да предсказва бъдещето, да премахва и създава събития в миналото и в бъдещето, да променя взаимоотношенията между хората в положителна насока, да открива полезни изкопаеми, залежи на метали, подземни термални и минерални води по аеро-фото или сателитна снимка, да влияе на бизнеса с цел увеличаване на печалбите.

Това е естетвена способност, която се проявява както във всяка област на живота, така и в средата, която заобикаля човека.“

Това е една от малкото ситуации, в които дори и аз нямам какво повече да добавя. Тушé, Митко Парашкевов. Тушé.

Машина на времето, скенер, машина за промяна на метереологичните условия, геоложка лаборатория, сонда и лобист в едно тяло. Вие дори не може да си преставите колко много информация получава постоянно във всеки един момент от няколко измерения едновременно.

Това далеч, далеч, далеч, далеч, не е всичко. Аз се притеснявам дали ще ми стигне Интернета да ви опиша за какъв свръх хиперсенс става въпрос. За мен Митко Парашкевов може да бъде наречен българския Л. Рон Хъбард – толкова далече бих стигнал във възхитата си към личността му.

Сега след като вече разбирате, че хиперсенсите са практически най-могъщите създания на Земята, сигурно се чудите кой може да постигне това. И отговора е елементарен – всички!

„Според хиперсенса Митко Парашкевов, всеки човек, независимо от неговата възраст, пол, раса и степен на образование, може да стане хиперсенс и след изучаване на теорията и практиката на това учение то да стане неговата философия на живота и начин на мислене.

Последните курсове и семинари доказват резултатността на този метод. За много кратко време, в съответствие с тяхното индивидуално участие и усилие, различни хора бяха в състояние да развият способности като: биосканиране, лечение, ясновидство, телепатия, телепортация на информация и др.“

Обучението е от 6 нива като в първото можете да  се научите да практикувате „излъчване на информационни импулси отръцете; биосканиране чрез ръцете, диагностика след получаване на информация от болния роган чрез ръцете, бързо и ефикасно лечение на почти 60 от най-разпространените болести, между които алергии, бронхити, астма, синузит, безсъние„.

Второто ниво е „активиране на „третото око“ плюс още екстри като:

По време на второ ниво участниците в курса биват обучавани как да лекуват сериозни заболявания като: инфаркт, инсулт, болестта на Паркинсон, Базедова болест, подагра, множествена склероза, епилепсия и др. много по-бързо и ефикасно.“

Трето ниво : „Основната цел е по-нататъшно усъвършенстване на психическата сила на всеки от участниците.Техните ясновидски и телепатични способности стават уникални. В края на курса те владеят в една или друга степен телекинеза и телепортация на информация. Стават също и мастери по САИ /самоотбрана с интелект/.“

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ СЛЕДВАЩИТЕ КЛИПОВЕ ! УНИКАЛНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА САИ!!! *

Телепортация на информация е явно някакъв вид wi fi.

4,5 и 6то ниво се взимат наведнъж на шестдневен курс, тоест са три различни нива, въпреки че ако завършиш курса винаги ще си шесто ниво, което прави хиперсенси четвърто и пето ниво адски рядко срещани. „По време на този шестдневен курс участниците в него се обучават как да влияят на хромозомната схема и ДНКна индивида, дори да ги променят, с идеята да ги направи съвместими с информацията, която идва от центъра на вселената. Цялата жива и нежива природа съществува благодарение на тази информация.“

За съжаление няма видео от горните нива и това ме побърква. Главата ми не го побира какво се случва по-нататък с тези хора от предишните видеота. Искам да видя демонстрация на влияние върху хромозомна среда и ДНК.

Макар с шесте хиперсенс нива да се изчерпва академичната практика на Митко Парашкевов, това в никакъв случай не е всичко от него.

Сигурно всички сте чували за Хиперсенс носители, но все пак за по-необразованите от вас нека поясня, че това са „Компактдискове с благотворно хиперсензорно въздействие. Сложете край на вашите житейски и здравословни проблеми„. Те адресират медицински проблеми като болки в коленете, глезените, язва, а също и по нетрадиционните артикули, като „вечно-млад“, „паника и страх“, „привличане на жени“ и моят фаворит „анти-карък“, за който е обяснено по-долу.

„Как се става карък? Най-вече с настройката на хората да възприемат и анализират особеностите на заобикалящия ги свят. Колкото си по-повърхностен, разпилян и безотговорен, толкова по-голяма е вероятността да придобиеш качеството карък. Поради напредъка на учението „Хиперсенс” през последните месеци, стана възможно и създаването на CD-сеанс, който притъпява или премахва това качество.“

Да, компактдисковете са чудесно нещо, но „Какво ако нямам възможност в дадения момент да си пусна диска?“ ще запитате вие и аз ще ви отговоря много просто – Медалион „Пълна Защита“ – 400 лв.

„Медалионът ви носи здраве дълголетие и защита от негативни влияния.
Въздействието му създава духовно и информационно равновесие и помага за вземане на правилни решения в трудна ситуация.
Енергията на медалиона отблъсква външната агресия и негативизъм и помага за постигане на вашите желания.“

Да предположим , че вече сте шесто ниво хиперсенс, владете САИ (самоотбрана с интелект) и имате медалион за 400 лева „Пълна Защита“ сигурно се питате – „Каква е следващата стъпка?“

Заповядайте в Център Хармония.

Тук ще намерите подкрепа и екип от хиперсенси ще ви посочи правилния път. При нас може да получите:

Психофизиологично въздеиствие за премахване на последиците от стрес, депресия, психическо натоварване, душевни травми и натравяния *Неделя сутрин има промоция на шкембето*

Диагностика от биоскенери

Прогнози за успешно pазвитие на вашия бизнес

Индивидуални сеанси по метода „променлива реалност“ на хиперсенса Митко Парашкевов“

Това е само една малка част от „магията“ на Митко Парашкевов, за да научите повече за хиперсенсите използвайте следните източници и гледайте видео-тата, които са линквани в текста:

http://www.hypersensenet.info
http://www.fengshui-hypersense.info/

Задължително станете фенове на Института по Хиперсензорика във Фейсбук

77 Отговори на “Първа Частна Църква на Свидетелите на Митко Парашкевов”

 1. Време е да се пренасочиш към Йеховистите:)
  Те много радват 🙂

 2. по-интересно е дали Митко Сенса е просто шарлатанин или НАИСТИНА си вярва? някакво инфо?

  1. Не разбирам какво те кара да се съмняваш в способностите на Митко Парашкевов. Очевидно е че Самоотбрана с Интелект е напълно работещо и приложимо бойно изкуство.

   1. шшш я фани са прегледай бе малоумник… а бе еййй вие сте болни всичките дет вярвате на такива шибаняци беее….. много искам да отида на една такава среща да му накомба канчето на учителя

    1. да бе…дали ще успееш….аз лично първо ще умра от смях как са въртят тез като пумпали и си плащат за което!!! Изкуството работи…кунгфуту му е силно:Д

 3. не се съмнявам, Генади! още като си пуснах първото ниво на хиперсенса Митко Парашкевов и като чух „Сега…. се изключете за 2 часа!…“ и се изключих и аз!

 4. копеле ти верно ли се записа на курс ве, не си мечтай че ще достигнеш до Висотата на Парашкевов

  1. Разбира се че съм се записал за курса. Много бих искал да владея САИ Самоотбрана с интелект, поне на нивото на неговите ученици.

 5. Втората част на клипа започва с хипотетичната ситуация: СЛАБА БЕЗЗАЩИТНА ЖЕНА С КОЛ В РЪКА vs СВИРЕПИ МЪЖЕ

  1. Като ходиш да правиш лоши неща виж какво се получава.

   1. дам много лоши баби с колове са се навъдили напоследък…

 6. Митко като дете е преживял нелеп инцидент и така е придобил своите хипер-способности! Бил е изнасилен от еднорог…

 7. На следващото ниво ще ви се обясни хиперсенсорната теория за Зену и кур за говедата с разпрани задници.

 8. След това Откровение манастирът Шао Лин трябва да бъде незабавно закрит, а всички майстори по бойни изкуства да се въдворят в баничарници и сергии на Женския…

 9. Не знам какво са пушили тези хора, но определено им е време да сменят дилъра всички.

 10. Във втория клип мисля че се явява по някое време един нормален участник … една жужаща муха до камерата (2:10-2:20)

 11. Това е мухата от клипа на румънеца и енчев…като я видиш пак – хвърляш мухобойката и бягаш!

 12. не разбирам недоверието, с което се отнасяте към хиперсенс Парашкевов. аз самия съм трето ниво сай и искам да ви кажа, че като бях нападнат от 8 цигани с лопати в рейс 309 ги потроших само със силата на ума си след, което ги излекувах и телепортирах информацията за тяхното нападение директно в 4 то РПУ на инспектор Диков. Можете да го попитате. Не се отнасяйте с пренебрежение към материя, която не разбирате

 13. Аз съм Митко Парашкевов. Въпреки, че един от вас представя моето име без разрешението ми, искрено ви благодаря за разбирането на моето учение, теория и практика „хиперсенс“. Благодарение на господина, който е разработил този профил и ме популяризира толкова, макар и с лека ирония, все пак съзирам уважение към мен и моите способности. Искрено се радвам, че живеем в свят, в който могат да се случат всички тези неща, които се описват. Излишно е да ви каня, предполагам че сте запознати с изявите ми във facebook и в същото време приканвам тези, които желаят да бъдат обучени да се обадят на тел: 0878560432. Още веднъж ви благодаря за внименето

  1. Г-н Парашкевов,
   Митко,
   САИ Сенсей,

   нмаш представя как се развълнувах като прочетох първото изречение от коментара ти. И какво изречение само, колко величествено звучи – „Аз съм Митко Парашкевов“.

   Много искам да дойда в център Хармония. Отдавна го търся тъй като, искам да тествам способностите си на самоук хиперсенс, срещу някой от академията. Мисля че съм осъвършенствал до максимум техниката „Хвърляй-пръчката-и-бягай“.

   Имам един въпрос. На САИ демонстрацията се вижда, как хърбавичкото момче не взима нещата насериозно. Мисли САИ за шега. Той не уважава твоя АВТОРИТЕТ.

   Надявам се на продуктивна комуникация с вас г-н Парашкевов и ви считам за приятел на Сциентологията в България.

   Генади

 14. Генади,
  Чувствам те много близък и ще те наричам Генчо, или може би трябва да те наричам Генчо Меродията, защото си на всяко гърне меродия. Ако мислиш, че си впечатлил някой като мен с твоите мъдри и премъдри мисли за Йоан Кръстител, Том Круз, Джон Траволта и т.н., мога да ти кажа, че съм прочел от всичките общо 4 реда. Щях да ти напиша преди седмица един експеримент, за който слушах в Германия. Едно ку
  е го вкарали ведна зала с 12 огледала. Кучето започнало да лае свирепо и нахъсано, но цялата злоба, която изкарало благодарение на огледалата се обърнала срещу него и то умряло. Вкарали друго куче, което миролюбиво джавкало и въртяло опашка. Положителната енергия на кучето се върнала от огледалата и то излязло по-релаксирало. Щях да ти го напиша, защото си помислих че те яде като оцет тапата отвътре злобаи завист, но като прочетох малко от останалите публикации, разбрах че си просто една драка и се опитваш да се популяризираш на гърба на други, в което няма нищо лошо. Има едно правило: винаги съществуват три мнения – моето, твоето и правилното. Нямаш работа при мен, защото това не е теория и практика за присмехулници. Отдавна са ми омръзнали всички като тази суета, която се опитваш да ми припишеш. Има много интересни неща, с коикто се занимавам и смятам, че трвоята поява е част от нещата, така че изобщо не ме впечатляваш. Видимо е, че ангажираш вниманието на хора, които попадат в твоя блог и всъщност ми създаваш популярност, към която аз не се стремя, защото вече яимам. Благодаря за усилията, които си положил да пуснеш двата клипа, но като си казал А, кажи и Б – пусни и останалите клипове на вниманието на хората. Колкото до сциентолозите нито съм запознат с тяхната история, нито ме интересуват. Въпреки всичко ти желая да си щастлив, здрав и полезен за себе си и останалите.

 15. Sir,

  Разбрал сте ме напълно погрешно. Аз наистина ви вярвам. За немския екперимент с кучетата. Не случайно вътре във самите кучешки колибки няма огледала – биха измрели, не е ли така? Немските учени затова са учени – да разпознават релаксираното куче, от мъртвото куче.

  „Щях да ти напиша преди седмица един експеримент, за който слушах в Германия.“

  От толкова пътуване във времевия и пространствен континиум и промяна на събития в миналото и бъдещето, вече съвсем загубихте представа за това къде се намирате, какво се е случило и какво предстои да стане. Нещо чийто ефект търся толкова силно, че хора са ме забелязвали през есента на поляните в Рила да лазя на четири крака.

  Аз не се опитвам да се популяризирам на гърба Ви. Всъщност, истината е точно обратната – аз съм най-популярния човек в клубния и модерен живот на нощна София по-специално дискотеките обурдвани с цигани с барабанчета и мощен звук -духовен човек съм си, нека не се лъжем. Затова се опитвам да помогна и на хора като Вас да станат по-популярни сред младите, защото това от което се нуждаем е повече духовност, не е ли така? Сър, попитайте охраната на Червило, Син Сити, Най, Найт Флайт, Какао и Домби кой съм аз и защо оранжвео-жълт Голф 3 GTI с пламъци на капака, паркира пред ролс ройсите в Слънчев бряг. Това са емпирични доказателства.

  Хората са станали много бездушни напоследък. Ако бяха лоши кучета, в стая с 12 огледала щяха да измрат след като изкарат цялата си злоба.

  Относно пропуска ви да се запознаете с технологията на Л Рон Хъббард разбирам за напълно естествен. Светът не е готов все още Сциентологията да се срещне със САИ.

  Относно обръщението, можеш да се обръщаш към мен както си искаш. Самият факт, че моята поява е част от многото интересни неща, с които се занимаваш ме ласкае вътрешно до степен, в която и аз се лаская понякога докато гледам неприлични сайтове.

  Поздрави,
  Генчо

 16. Аз искам да знам какви наркотични вещества се използват в системата САИ. Въпросът ми е сериозен, защото за толкова силен материал досега не бях чувал.

  1. за салвия не си ли чувал? 😉

 17. Джедаите, които работят по „Системата САИ“, употребяват системно най-силния материал на света. Ако си гледал наскоро „Inception“ ще разбереш – тоя лумпен си вярва. Просто човешката е глупост е фундаментална…

  1. @Karata ,виж никой не печели тук от твоя негативизъм и скептицизъм към способностите на Митко Парашкевов.
   Аз знам какъв ти е проблема – ти завиждаш, че не можеш да обучиш своя армия от хиперсензори в тайните на САИ. Яде те като отвътре тапата на оцета, като злобно куче пред 12 огледала в немска лаборатория, На Митко Парашкевов отдавна му е омръзнала суетата, която се опитваш да му препишеш.

 18. Парашкевов яко е зациклил, но това нямаше да е проблем, ако наистина суетата му беше чужда и не се опитваше да пробутва плосък мърчандайзинг в лицето на медальоните, „енергизирани със свръхестествената сила на Митко Парашкевов“, които се харчат по 400 лв. парчето…
  Печална история, особено като гледам онези хорица, които се преструват на поразени от интелектуалната енергия…

 19. През седмицата посетих хиперсенс курс по готварство! Днес панирах халва със силата на мисълта си!

 20. Eto edna italianska jertva na mitko hypersensa, izglejda 4e 4ujdencite sa gotovi da poemat pytq na istinskiq hypersens!

  1. Брат, благодаря за линка. ЛУДНИЦАТА Е!!!!!!! Варварина в Диабло 2 имаше подобни магии където викаше и на юнитите около него им ставаше зле. И накрая пише Професор М. Парашкевов АХАХАХАХАХАХХА. BOOOYAAAH!

 21. Zvanqh na parashkevov po telefona no toi me zaplashi che shte mi sloji gyrbica ako ne prestana s provokativnite vaprosi i mi zatvori telefona…1 chas po kysno mlekoto mi se vkisna , gyrmq mi krushka i si skysah 4orapa….

 22. Profesor ot institut po hipersenzorika, the Mitko ot Centyr Armonq e dobyr 4ovek. Ne vqrvam na horato koeto kazvat 4e zaradi nego tqhnite kravi sa sprqli da davat prqsno mleko i sa zapo4nali da davat kiselo…. ili 4e koko6kite im sa sprqli da snasqt qica. A3 li4no sega 6te razprostranqvam v Italq disk koeto da vyzdeistva na kokoshkite za ogolemqvane na qicata. I 6te si har4a parite at Mazoom 🙂

 23. az oba4e takav, 4eta tuka si4ko po nqkolko pati i mislq 4e mai tozi 4ovek mitko parashekvov e neshto kato ghospod mai ? i ako toi moje da prai takiva raboti az oba4e mislq 4e triaa da go naemama po4asovo za da idva i da mi nacepi dyrvata za zimata i da mi zatvori burkanite….sashto iskam da mi napravi malko slanina i agneshka pa4a….toi mitko moje i znae! HYPER HRANA ZA HYPER HORA! A.k.A. HYPER BAHUR HYPER PACHA HYPER SYZDYRMA

  AIDI SICHKI DA SME HYPER! KATO MITYO SENSA HYPERSENSA, – PERLATA NA LABULAN!

  p.s.Mitko ako 4etesh tova , molq ti se , DA PAZISH PISMOTO MI V TAINA…!

 24. Искам и аз да стана САИ Джедай, за да се боря с тъмната страна на силата. Чудя се, задължително ли е предишно „участие“ в психиатрично заведение…?

 25. Е, не беше толкова трудно, човека не се крие, но има своите притеснения за разпространението на САИ, споделени в едно от клиповете му – http://www.youtube.com/user/MitkoParashkevov 🙂

 26. ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ще си запълнят 2-3 предавания с този забавен шарлатанин – ще им подхвърля идеята LOL

  1. МИТКО ПАРАШКЕВОВ СИ Е МОЙ CHARACTER!!!!

 27. […] за супер сили, никой не е по-напред в материята от Митко Парашкевов – хиперсенс, машина на времето, ясновидец, но най-вече […]

 28. Хора, Митко е нечовек! Той май идва от бъдещето?!@ Аз имам един сериозен въпрос. Имате ли идея дали има обучението за САИ на CD, че аз като работещ човек нямам много време за глупости, а пък много ми се иска да го усвоя туй нещо? Искам да стана гигамастърна САИ и най-вече, ако мога да се науча да светя в тъмното и да минавам през стени, че в офиса често спира тока и вратите се заключват. Моля, кажете!

  1. И аз се включвам в питането на колегата. Ако има възможност за някакъв комбо диск който няколко човека да си слушаме в офиса и да се учим едновременно без „пластът с въздействие да се унищожава“ понеже сме няколко човека, ще е повече от чудесно.

   1. http://www.hypersensenet.info/parvonivo.htm

    Това са сериозни неща. Става въпрос за шест дневен курс само за първо ниво. Тия неща не се учат докато си седиш в офиса. Няма Online Tutorial по САИ!!!

    Ето testimonials : http://www.hypersensenet.info/o6te.htm

   2. 😦 Знаех си аз, че няма да минем без „сериозно посвещение“. Явно третото ми око ще остане… затворено. 😦

 29. Малеее, Митко е лош! Няма и 2 минути след като написах коментара и токът в офиса спря! Crazy, ah?

 30. I fear the power of the mighty Mitko- The SAI hypersense man!

 31. Един брат’чет пита дали може да местиш предмети посредством информационното поле?
  Мене ме интересува може ли да убия човек чрез инсулт правейки такова поле в мозъка му?

 32. Искам само кажа, не подигравате се на професора. не забелязва ли Андреа как обърква се в информационното поле…колко силно ТО. Андреа никога не обработван от парашкевов, а забравил майчиния си италиански акцент вътре в полето.Въй ццц.Енд лет ДЪ пауър би уит Ю.

 33. Г-н Парашкевов,

  Аз съм програмният директор на ТВ СКОТ.
  Мисля, че Вашата хиперсекс програма трябва да заеме своето достойна място в нашия ефир!
  Добре дошъл сте ред проф. Юлиян Вучков и Димитър Захариев, за да ни покажете наяве Синдрома на емоционалния срив, кой спря “Златния Орфей“ и да отговорите най-сетне: Защо изчезна българското уфтсъвъдство?!

  С вяра, че „ЕКРАНЪТ НА ЗДРАВЕТО” е скрит в косата,
  Ваш (не се чете)

 34. Nishto frapirashto, tova sa prosto hora ot staroto pokolenie, koito sa fenove na STAR WARS i iskat da sa jedi i da pravyat poleta

 35. Гледам тия клипове….гледам….и не мога да повярвам на очите си! Големи хора се правят на маймуни,излагат се и май си вярват. Въпросния господин би трябвало да бъде освидетелстван заедно с неговите“ученици“ 🙂 Жалка работа,наистина…

 36. защо говорите така за големия хиперсенс? не знаете ли, че той още докатое бил на работа при военните е придобил и развивал тези свои способности? и че онези, дето сядат и стават по негова команда са негови дългогодишни служители, а не взети напосоки кандидат-изуаващи хиперсенството? и че медальоните служат за избирателна телепатична и друга връзка между баш-хиперсенса и пророците му? какво от това, че един от другите, като за всички останали медальони струва колкото две месечни пенсии на старата ми майка? и че всяко ниво струва повече от медальон? какво от това че курсистрите прииждащи на талази от цялата страна ги настаняват в крайътни мотели редом с магистралните феи и принцеси? ама моля ви се, я прочетете вестник хиперсенс да видите колко светло и розово е всичко, особено лицата на онези негови служители след като вземат таксата без да ви дадат касова бележка зад гърба на шефа си, който е някъде извън офиса по важни дела и си идва едва след дните, в които те ви обработват кесията? да, опитахме и си платихме. аз и старата ми болна майка. окрилени от надеждата за изцеление и запленени от рекламите в собствения им вестник, отидохме в богаташкия квартал до химическия факултет и още неслезли по стъпалата на мазето на голямата нова сградас компютърен магазин и солариум отпреде, две от добре охранените сядащи и неставащи от филмите ни посрещнаха не с поздрав, а с въпрос: какво ви има – вместо да приложат всичките сладкогласно декларирани способности на телепатия и третоочно виждане и да започнат те на нас да ни казват какво ни има. все пак за да не разваля търговската тайна на „терапията“, ще разкажа само какво се случи с майка ми – жена с патерици и комплект болести на обездвижен възрастен човек:

  тя беше обработвана зад параван така, че аз да не виждам какво става. резултатът след не един и не два сеанса бе, че майка ми беше надъхана с еуфория дотам, че хвърли патериците и спр

 37. … и спря да пие животоподдържащите медикаменти отведнъж, без медицински надзор и полека, както казват някои други – това са хиперсенси! резултатите също бяха хипер – не издържа натоварването на болния си крак и падна и си счупи рамото, а поради неприемането на медикаментите още преди това получи криза, близка до състоянието „клинична смърт“, при което физическото тяло на човека спира да работи самостоятелно. аз искрено вярвам че този свръх-хипер-супер и така нататък владее телепатия, защото когато реших да отида и да споделя с него какво са ни сторили неговите служителки, той упражни своите усилия не за да добие разбирателство с мен, а за да не мога гък да кажа по темата, зер около него имаше неколцина други, недовършени клиенти слесни за получаване пари. и понеже той и тези около него искрено вярват, че правят добро с мислите и делата си на другите хора, и особено на онези, които им плащат, декларирам следното:

  от мое име и от името на родната ми майка, и от името на всички мои предшественици и закрилници пожелавам на тези служители каквото правят и мислят на другите, да им се връща двойно и тройно до края на живота и още три пъти по толкова. амин, дай боже!

  1. Благодаря ти че сподели историята си, вярвам не ти е било лесно да го напишеш.
   Може ли да ми кажеш нещо повече за мястото. Ти си бил в хиперцентър Хармония,доколкото разбирам така ли? Хората от видеотата бяха административния персонал ? А колко струва един сеанс зад параван на Митко? Защо избра Митко?

 38. Човек , драги Митко … едно време за такива като тебе имаше трудови лагери: Ловеч и Скравена. Поздрави!

 39. Ебаси джадая искам и аз да пуша от неговите билки

 40. […] и ъндърграунд-гуруто на върховната нелепост – Митко Парашкевов. В този пост ще цитирам общи примери за подобни […]

 41. Единственото, ако мога да го нареча „САИ“, което изглежда „правдоподобно“ на пръв вид е на Вадим Старов, руски майстор на бойното изкуство „Система“… това е взето оттам, но докато при Старов е интересно, тук е доста жалко и трагично… Не го знам какъв е този и откъде е, но не е добре… Поздрави, страхотен блог…

  1. aaahahahahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaakhjaahahahaaaaaaaaa

 42. […] и ъндърграунд-гуруто на върховната нелепост – Митко Парашкевов. В този пост ще цитирам общи примери за подобни […]

 43. Не съм ходил на обучение само при Митко Парасхкевов; ходих и на семинар по бойното изкуство “Система“.
  Едното няма нищо общо с другото; въпреки че неопитното око може да ви подсказва че става въпрос за едно и също нещо.
  При Системата играят смяната на посоките, равновесието, подсезнателни реакци, тяхното автоматично владение – там човека трябва да бъде активиран. Става въпрос на скъпо удоволствие.

  При самозащита с интелект играе информационно енергиихо поле.

  Подобни падания, припадания които са резултат на още по различно владение може да видите в Школата на Тора, в острув Бали – Индонезия; където се обучават и Българските спец-части. Вижте тези 2 фаила за репортажа на Ани Салич.

  Гледах едно предаване за горе описаните неща и руснаците почват документалния филм като казват “не ни интересува да ли вярвате, това е доказано от науката“

  Между друго Митко Парашкевов е благодарен на половенят труд от страна на Генади Гигов.
  Твърди че благодарение на Генади е станал много известен и страшно много хора са му правили оборот в Центур за Хиперсензорика – Хармония, в гр. София.

  Погледнете Ани Салич как бута и кара да пада човека без да го докосва. Които го може го може 😀

  Видял съм снимките на Генади във Феис Бък, където тои ми е приел прятелството и мога да кажа че вярвам на сопособностите на Митко Парашкевов да му обърне палачинката.

  Поздрави!

 44. Парашкевов каза че да биеш Генади е все едно да биеш лайно с една дъска.
  При жсички случи те опръска.
  И пита какво да му обръща палачинката тя си е обърната дустатачно; каза че самия Генади се е обърнал.
  Парашкевов си ходи по света и си му плащат и прави пари. И както е казал пророка Мохамед, които не вярва лаина да яде.
  Общо в света хората като Митко Парашкевов са 9. Но само в България има такъв Генади. Жалко.

 45. и защо не се подигравате на Ани Салич

 46. колко пари му даде на Парашкевов и за какво?

  1. Той ми е приятел за какви пари става въпрос?
   Не всичко е пари в този живот, скъпи Генади

 47. иначе ще ти кажа: даде ми 100000, но това как да ти го кажа пред хората? …толкова милиони изкара от това че му правиш реклама. Клипа го направихме за да те излъжем – но ти не искаш да се излъжеш и ще направим един друг клип как плескаме лайно с бухалка. Искаш ли да бъдеш главния герой?

  1. Митко не ти е дал един лев. Най-вероятно пак се е свързал с теб, защото знае че си слаб психически. Андреа, знам историята ти брат, знам колко евтино те манипулира Митко, съжелявам за това, но просто не си си научил урока. Ще те правят на идиот, докато сам не се осъзнаеш, аз не мога нищо повече да ти кажа, трябва сам да се осъзнаеш.

   1. Сега ми стана ясно, ти пишеш срещу него защото очакваш той да ти плати за да престанеш. Митко Парашкевов е в Бора Бора сега но не вярвам да е способен да ти даде пари като се върне. Обикновено плаща с бухалки, юмруци и куршуми. Обучава командоси, разни мутри, механици, чистачи и всиякви пръстепници, нарко босове и гнида като тебе е най лесно да се смачка. Най лесно е да постави на някой задаячка да те намери за домашно.
    Мой приятелски съвет е да не се занимаваш с него – не би трябвало да ти е приятно да те намерят да си правят гавра с тебе като се събудиш с капсулов детонатор в дупето и горящ фитил; представяш ли се каква снимка ще представляваш след това? …но ти знаеш най добре. Пак ти казвам не вярвам да получиш пари, опитах се да те предпазвам но ти си инато. Твоя грижа, изобщо не ме интересуваш. аре…

    1. виж сега, не знам какво ми говориш точно ти. Теб те има в интернет където един малоумен шарлатанин те пребива без да те докосне и ти се гърчиш като клоун на една поляна. Какво ми говориш андреа, осъзнай се момче 🙂 кой си ти и кой съм аз :)))

     1. Аз съм добър човек които не говори безсмислени неща и които иска да те предпазва от лошите събитие които според мен те очакват.
      Ти си лошия в случая, този които извършва незаконно деяние и може да бъде подсъдим. Между друго, за мене, е хубаво да ти се прощава защото по мои начин на мислене само Господ има право да съди, аз съм християнин човек. За съжаление този въпрос не зависи от мен.
      Поради причината че до сега няма написани жалби и сигнали срещу теб и поради причината че Митко Парашкевов не е религиозен, аз силно се съмнявам че, ако той реши да си отмъщава, ще те накажат по един варварски начин.
      Аз мога да ти помогна колкото да те посъветвам да се вразумиш и да не нарушаваш законите на Р. България – като създаваш църкви от името на други лица и дори плащаш годишен хостинг.
      Пак ти казвам – ако не искаш да те спасявам оправи се сам. Осъзнай се ти, без шега, това които правиш е нелегално. Пари от него няма да видиш

 48. Какъв християнин си бре?! Това че бог отрича всякакви врачки, екстрасенси и „хиперсенси“ нищо ли не означава за теб? Голям вярващ се оказа – тъпанар

 49. […] и ъндърграунд-гуруто на върховната нелепост – Митко Парашкевов. В този пост ще цитирам общи примери за подобни […]

 50. Сигурно сте чували за школата на Золотов. Официално работи за КГБ.
  Използва главно Делта-вълните на мозъка, докато в САЩ се бяха „специализирали“ за Алфа-вълните. Вж Mind control на Хосе Силва. Та въпросният Золотов разработва система, чрез която се постигат му постига много неща. Вкл триене на облаци. Буквално.

  Да, за мнозина това звучи като фантастика, но всеки вярва най-много на себе си и собствения си опит. Затова и няма да се и опитвам да ви убеждавам в каквото и да било.

  Живейте си спокойно живота и бъдете щастливи!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: