Доскоро планетата принадлежеше на Апостол Апостолов и неговото mini-me Максим Бехар, припознат от руснаците грешно за шефа си. Но това бе преди света да разбере за новия господар на вселената – Митко Парашкевов.

The Митко „Хиперсенса“ Парашкевов

Митко Парашкевов е хиперсенс, както и човек измислил си собствена дума, с която да се описва. Аз му се възхищавам, защото още не съм го постигнал, въпреки че често мисля над въпроса.

Всичко, което е с италик шрифт и маркирано от кавички са цитати от сайтовете на Митко Парашкевов.

Митко Парашкевов е от малкото хора в света, които имат силно изразени свръхестествени способности“  разберете – не говорим за просто изразени , а силно изразени. Това означава, че  неволно понякога лети, свети на тъмно, изчезва и се появява, чува бърза музичка и може да минава директно през противниците си за 15 секунди докато тялото му мига в контрастни цветове.  Да, той е толкова могъщ.

ПЧЦ на С на МП (прекалено е дълго да го изписвам цялото, е може би не чак толкова дълго колкото тези скоби например) е основана от лоялни сподръжници на Митко Парашкевов, които благодарение на неговите способности и мърчандайзинга му са успели да натрупат солидни капитали и са успели в живота.

Но да започнем с основното – „Какво е хиперсенс?“

Човек, който притежава хиперсензорни способности може да лекува заболявания, да даде точна диагноза за състоянието на човешкия организъм, да променя метеорологичното време, да предсказва бъдещето, да премахва и създава събития в миналото и в бъдещето, да променя взаимоотношенията между хората в положителна насока, да открива полезни изкопаеми, залежи на метали, подземни термални и минерални води по аеро-фото или сателитна снимка, да влияе на бизнеса с цел увеличаване на печалбите.

Това е естетвена способност, която се проявява както във всяка област на живота, така и в средата, която заобикаля човека.“

Това е една от малкото ситуации, в които дори и аз нямам какво повече да добавя. Тушé, Митко Парашкевов. Тушé.

Машина на времето, скенер, машина за промяна на метереологичните условия, геоложка лаборатория, сонда и лобист в едно тяло. Вие дори не може да си преставите колко много информация получава постоянно във всеки един момент от няколко измерения едновременно.

Това далеч, далеч, далеч, далеч, не е всичко. Аз се притеснявам дали ще ми стигне Интернета да ви опиша за какъв свръх хиперсенс става въпрос. За мен Митко Парашкевов може да бъде наречен българския Л. Рон Хъбард – толкова далече бих стигнал във възхитата си към личността му.

Сега след като вече разбирате, че хиперсенсите са практически най-могъщите създания на Земята, сигурно се чудите кой може да постигне това. И отговора е елементарен – всички!

„Според хиперсенса Митко Парашкевов, всеки човек, независимо от неговата възраст, пол, раса и степен на образование, може да стане хиперсенс и след изучаване на теорията и практиката на това учение то да стане неговата философия на живота и начин на мислене.

Последните курсове и семинари доказват резултатността на този метод. За много кратко време, в съответствие с тяхното индивидуално участие и усилие, различни хора бяха в състояние да развият способности като: биосканиране, лечение, ясновидство, телепатия, телепортация на информация и др.“

Обучението е от 6 нива като в първото можете да  се научите да практикувате „излъчване на информационни импулси отръцете; биосканиране чрез ръцете, диагностика след получаване на информация от болния роган чрез ръцете, бързо и ефикасно лечение на почти 60 от най-разпространените болести, между които алергии, бронхити, астма, синузит, безсъние„.

Второто ниво е „активиране на „третото око“ плюс още екстри като:

По време на второ ниво участниците в курса биват обучавани как да лекуват сериозни заболявания като: инфаркт, инсулт, болестта на Паркинсон, Базедова болест, подагра, множествена склероза, епилепсия и др. много по-бързо и ефикасно.“

Трето ниво : „Основната цел е по-нататъшно усъвършенстване на психическата сила на всеки от участниците.Техните ясновидски и телепатични способности стават уникални. В края на курса те владеят в една или друга степен телекинеза и телепортация на информация. Стават също и мастери по САИ /самоотбрана с интелект/.“

* ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛЕДАЙТЕ СЛЕДВАЩИТЕ КЛИПОВЕ ! УНИКАЛНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА САИ!!! *

Телепортация на информация е явно някакъв вид wi fi.

4,5 и 6то ниво се взимат наведнъж на шестдневен курс, тоест са три различни нива, въпреки че ако завършиш курса винаги ще си шесто ниво, което прави хиперсенси четвърто и пето ниво адски рядко срещани. „По време на този шестдневен курс участниците в него се обучават как да влияят на хромозомната схема и ДНКна индивида, дори да ги променят, с идеята да ги направи съвместими с информацията, която идва от центъра на вселената. Цялата жива и нежива природа съществува благодарение на тази информация.“

За съжаление няма видео от горните нива и това ме побърква. Главата ми не го побира какво се случва по-нататък с тези хора от предишните видеота. Искам да видя демонстрация на влияние върху хромозомна среда и ДНК.

Макар с шесте хиперсенс нива да се изчерпва академичната практика на Митко Парашкевов, това в никакъв случай не е всичко от него.

Сигурно всички сте чували за Хиперсенс носители, но все пак за по-необразованите от вас нека поясня, че това са „Компактдискове с благотворно хиперсензорно въздействие. Сложете край на вашите житейски и здравословни проблеми„. Те адресират медицински проблеми като болки в коленете, глезените, язва, а също и по нетрадиционните артикули, като „вечно-млад“, „паника и страх“, „привличане на жени“ и моят фаворит „анти-карък“, за който е обяснено по-долу.

„Как се става карък? Най-вече с настройката на хората да възприемат и анализират особеностите на заобикалящия ги свят. Колкото си по-повърхностен, разпилян и безотговорен, толкова по-голяма е вероятността да придобиеш качеството карък. Поради напредъка на учението „Хиперсенс” през последните месеци, стана възможно и създаването на CD-сеанс, който притъпява или премахва това качество.“

Да, компактдисковете са чудесно нещо, но „Какво ако нямам възможност в дадения момент да си пусна диска?“ ще запитате вие и аз ще ви отговоря много просто – Медалион „Пълна Защита“ – 400 лв.

„Медалионът ви носи здраве дълголетие и защита от негативни влияния.
Въздействието му създава духовно и информационно равновесие и помага за вземане на правилни решения в трудна ситуация.
Енергията на медалиона отблъсква външната агресия и негативизъм и помага за постигане на вашите желания.“

Да предположим , че вече сте шесто ниво хиперсенс, владете САИ (самоотбрана с интелект) и имате медалион за 400 лева „Пълна Защита“ сигурно се питате – „Каква е следващата стъпка?“

Заповядайте в Център Хармония.

Тук ще намерите подкрепа и екип от хиперсенси ще ви посочи правилния път. При нас може да получите:

Психофизиологично въздеиствие за премахване на последиците от стрес, депресия, психическо натоварване, душевни травми и натравяния *Неделя сутрин има промоция на шкембето*

Диагностика от биоскенери

Прогнози за успешно pазвитие на вашия бизнес

Индивидуални сеанси по метода „променлива реалност“ на хиперсенса Митко Парашкевов“

Това е само една малка част от „магията“ на Митко Парашкевов, за да научите повече за хиперсенсите използвайте следните източници и гледайте видео-тата, които са линквани в текста:

http://www.hypersensenet.info
http://www.fengshui-hypersense.info/

Задължително станете фенове на Института по Хиперсензорика във Фейсбук