Униформите в МВР

Трябва да познаваме полицаите. Те са нашите домашни прасенца. Храним ги и въпреки че е явно, че са ни в повече – ние продължаваме да си ги отглеждаме. И им даваме често „настрани“, да си имат – и те душички носят, макар доста по-нисши от всички останали.

Пътна полиция – КАТ

КАТ осигурява пътната напрегнатост над всички участници в движението. В дейността на КАТ влизат следните дейности: махане със стоппалка, предлагане за самопочерпка, заплашване с акт, констатиране на ПТП, четене на кръстословица от наблюдателница над кръстовище, замерване на мотористи със стоппалка, опериране на дрегер, образуване на огромни опашки за регистрация на МПС.

Колегите от КАТ са винаги готови за едни „бързи“ 20 лева

Полицаите от КАТ притежават специални умения, които ги отличават от обществото. Те могат да си произнесат името по възможно най-неразбираемия начин, освен това подозират всички в четене на мисли. Репликата „Знаете ли за какво ви спрях?“ доказва подозренията на КАТатджиите, че някой, някъде, някога ще проникне в мисловния им процес и най-после ще си обясни, защо правят всичко, което правят.

„15 лева не са достатъчно за такъв Мерцедес – ние сме с колегата.“

Конна и ГМО Полиция

Ескадрона „Конна и ГМО Полиция“ е сформиран с цел да притеснява гражданите и да смърди по парковете.

„Конепрас“ или „Прасекон“ – ГМО модификация с мозък на амеба, конско придвижване и свинско поведение.

„Конна и ГМО Полиция“ е необходим, в случай, че изневиделица ни нападне войска пехотинци с мечове и тогава наистина се вижда предимството на коня в боя. Макар в днешното време на ядрени и водородни оръжия много хора да подценяват заплахата от настъпваща пехота, Конната и ГМО Полиция оперира в сърцето на врага – парковете.

Два коня на преден план, а на заден план потенциален
пехотинец с враждебни намерения носещ самоделна
бомба и две коли паркирани под знак забранено паркирането.


Два прасеконя и два коня. Живота им е като песен

на Енио Мориконе.

Сигнално-Охранителна Дейност (СОД)

СОДаджиите са професионални СОТаджии, което в квратали като Дружба и Враждебна значи една идея по-малко успял от Слави Трифонов. Основната им цел е монтиране на пиукащи пластмаси с копчета с цифрички до вратата, които пищят всеки път, когато някой влезе, излезе, помисли си да излезе, усети вятър и на случайни интервали, но точно когато те ограбят се оказва изключена благодарение на чифт клещи за 4,60.

Изглеждат като истински полицаи, но са СОДаджии.

Охранителна полиция

Охранителна полиция е възникнало като специално звено за психопати, които бият жените си и биха искали да имат подкрепата на закона. Основната цел на охранителна полиция е да проверява тинейджъри за марихуана и да взима подкуп за всяка намерена цигара. Благодарение на тази си експертиза въпросните грухтящи ги назначават да пазят мачове, където периодично изяждат боя и когато се почувстват достатъчно смели намират сили да удрят децата и жените в агитките.

Изпълняване на служебните задължения с побой над дете на футболен мач.

Охранителна Полиция предлага уникалната възможност на всеки плазмодий да има законно право да тормози който си поиска. Изискванията, на които трябва да покрие бъдещия охранителен полицай се свеждат до това да няма пропорционално тяло (или са дебели, или са кльощави), да е изключително мотивиран от това да мултиплицира мизерното си съществуване върху чуждото ежедневие посредством авторитета, който му дава скъсаната униформа, мръсните кубинки, слънчевите очила за 3 лева и износена фурашка.

Кльощав и дебел в до Land Rover Pigfender

Ежедневието на охранителния полицай свързано с постоянен тормоз върху случайни хора, го прави полезен за социума като лидер на най-малката клетка на обществото – семейството. Освен физическия тормоз върху жената и децата си охранителния полицай се е погрижил и за психическото им здраве благодарение на непрекъснати скандали и заплахи.

Ушев

Отдел Началство

В отдел началство членуват всички ръководители от МВР, които са на заплата при наркодилъри, автокрадци, сутеньори, хора занимаващи се с отвличания и изобщо всякакъв криминален контингент.  Те носят ризки и стоят в канцелария в районното управление. Имат по 5 къщи, 2 хотела и 6 мерцедеса, но са първите, които споменават думата морал пред репортери.

Началника, тъкмо си е прибрал заплатата
от Фирмата и се нуждае от тинейджъри с
коз за месечната статистика за „контрол
на наркоконтингента“.

Началника се интересува от това да му е спокойно и да не се пише в медиите за него. Началника понякога изпълнява и ролята на human resources в МВР, като изплаща на определени служители техните месечни хонорари за това, че и този месец са помогнали на техен приятел наркопласьор да си прекара килата хероин от едно депо до друго.

Началник, който тъкмо е прикрил
трима сръбски наркодилъри издирвани
от международния трибунал в Хага – 100 000 лева.

Хубаво, е че имаме 60 000 домашни свинчета на заплата в МВР. Държим си ги,  за да им се радваме.
По истински случай

17 Отговори на “Униформите в МВР”

 1. хахахаха
  супер! 😀

 2. Катаджиите са ми любимите .. простооо … няма думи за наглостта и просията …..

 3. Гена, като ги пишеш тия работи легни долу на земята ти говоря!

 4. Самата истина.
  Първо се смях, ама после… спрях.

 5. shto se gawrite s neshto koeto ne razbirate……..sledwashtijat pyt kogato wi oberat ili wi razbijat ,kolata ili apartamenta,se setete za snimkite i se obadete na smeshnika s komentarite a ne na policijata

  1. Кфо грухтиш бе? СВИНЯ!

  2. Май ти си смешник. Когато ми разбиха колата, за да я откраднат, някаква свиня пита застрахована ли е и като разбра, че не е ми се развика да съм си викнел майстор да я оправи и да не ги занимавам с глупости. Откраднаха ми телефона и пуснах жалба по надлежен ред. 6 месеца се мотаха без да си мръднат пръста и нещата отиваха към „изтекла давност“, когато им дадоха зор от високо и за няма и 2 часа ми намериха телефона. На чичо ми му откраднаха служебната кола. В районното един полицай му каза, на кого да занесе парите, за да си я получи обратно. Мога още да продължавам само с лични случки, ама не ми се пише повече.

 6. kolko pyti sym im se obajdal,nikfa faida.samo lef mi zimat………….the pigs

 7. Създателят на сайта е почти толкова тъп и елементарен колкото хората които е описал.Не че нема тъпи ченгета но има и свестни из между тех.Това може да е описание на софийските полицаи но в провинцията нещата са по различни и аз им имам доверие.Що се отнася до софийските куки те се приравняват до например този дето е създал сайта и тези дето прават коментари понадолу.Просто сте си утрепки и тва е един под пагон един в офис трети зад волана -това е действителноста драги столичани.

  1. стой си на село, Ганьо и духай на свинята с униформа дето ше си затвори очите че си карал пиян москвича срещу 5 лева. леко си сдухан от това, че говориш на меко , в рамките на 3 изречения много ясно си го показал.

 8. Еми не, братле. Има разлика между як хумор и безмислена гавра и тоя път ти се е получило второто. Полицията като институция е доста скапана, но просто да обиждаш полицаите и то на външен вид е смешно. И за да сме в дух на блога, живея по в центъра от теб, така че тихо 🙂

  1. Не знам къде живееш, то е и без значение, но си прост селянин

  2. И защо да е смешно да ги обижда на външен вид? Нормално ли е, човек, който трябва да бъде символ на дисциплина и решителност, всъщност да прилича на немарлива торба с лайна и да е повече от очевидно, че се е уредил да мине физическите изпити.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: