Ако по нечий текст можеш да разбереш поне нещо за човека който го е писал, то средностатистическия журналист от dnes.bg е неграмотен хроничен лъжец от дълбоката провинция, под запрещение, 450 лева заплата, без обща култура и незавършен 2ри клас, притежаващ единствено умението да натиска Copy и Paste.

„Лаборатория за канабис“ – представете си само какъв кандидат за Пулицър е определил стая където се отглеждат растения като лаборатория. Лаборатория е място където се провеждат експерименти, а не помещение с четири стени. Ако беше така щяхме да имаме лаборатория за спане, лаборатрия за ядене и т.н.  Канабис добит от лаборатория… ново 20.

1/3 от статиите в dnes.bg са копирани от пресцентъра на МВР, където разбира се работят не по-малко малоумни човекоподобни, 1/3 са видео материали, в които плах женски глас обяснява на възможно най-дразнещия диалект какво се вижда на видеото, снимано с 3.2 мегапикселова камера на мобилен телефон и 1/3 са копирани „статии“ от новинарските агенции.

Големия проблем на dnes.bg се разкрива в редките случаи когато тръгнат сами да си пишат статиите. Любимата тема на въпросния сайт е изтезанията над беззащитни животни като вниманието към детайлите е особено важно в случая, например –

подрастващите връзвали котенцата с конопено въже с главата надолу.

Ушите и лапичките на някои от котките дори били приковавани с пирони.“

За кой са важни поясненията относно позицията на котката и описанието за пироните съпътсващо разпятието на котките? И защо „авторите“ използват нов ред след всяко изречение? И защо изреченията са им толкова абсурдни като:

Свидетели на ужасяващите гледки разказаха за Dnes.bg, че там подрастващите връзвали котенцата…“ и „За извратените наклонности на хлапетата сигнализира за Dnes.bg Боян Николов, 75-годишен жител на комплекс „Меден рудник“.

75 годишния Боян е съобщил на Интернет сайт, а после се появили и свидетели и ето ти новина! При това не каква да е, ами най-четена. По същата схема на отразяване на събития искам да кажа, че 120 годишния Иван Иванов ми съобщи, че главния редактор на днес.бг е кретен, а свидетели на поведението на редактора потвърдиха и разказаха, че след като се изсере , изяжда тоалетната хартия с която си е обърсал гъза.

Защото не селяните, които работят за минимална заплата са виновни, че са неграмотни и прости, виновен е редактора тъй като той е избрал да работи с нископлатени идиоти и е длъжен да ходи да им преглежда простотиите.