След леката им телевизионна закачка Слави и Бойко днес официално се сдобриха. Развръзката на драмата, която тресе страната в последната седмица се случи след като Слави получил СМС от Бойко, в който премиера му предложил среща.  Слави откликнал положително на поканата, тъй като отдавна не бил излизал от тях.

Двамата почти двуметрови си уговорили среща в кино Арена, просто „за да поговорят“.  Но в момента, в който погледите им се срещнали из двата края на дългия коридор, отново почувствали онази силна енергия на привличане един към друг, която ги накарала да гледат заедно мачове и да си говорят за политика преди време.

Краката и на двамата мъже омекнали и на аудио фон на песен на Селин Дион, те се затичали в slow motion един към друг, разхвърляйки горните си дрехи пред смаяните посетители на киното, които не били засегнати нито от slow motion ефекта, нито чували гласа на Селин Дион.  Кадъра на двамата тичащи един към друг би бил по-романтичен единствено ако имаха коси, които да се развяват при тяхното подтичкване.

Двамата седнали на една маса, взели си по един шейк и се разяснили. Слави Трифонов най-трудно приел факта, че Бойко и Сашо Диков се сближили и дори веднъж гледали мач от „Б“ група заедно.  На Бойко му се получила буца в гърлото когато разбрал, че Слави е бил и със Серго Станишев в Учиндол, където го запознал с родителите си.

След това Бойко и Слави отишли на кино, за да си припомнят доброто старо време, но за жалост единствените две свободни места били през дузина седалки едно от друго. Според очевидци през цялата прожекция на филма Twilight двамата са си пращали СМСи и се споглеждали потайно.

След като стана ясно, че Слави ще назначи половината кабинет на принципа „ти цъкаш един министър, аз цъкам един министър“, той веднага обяви, че победителя от  течащия в момента риалити формат „Дивни селяни пеят чалга“ ще бъде назначен за министър на културата. Останалите министри от неговата квота ще бъдат назначени на принципа на ракетата. Който здраво хване ракетата на Слави, изтрелва го министър.

Същевременно Слави се е съгласил Бойко да вземе 50% от Шоуто на Слави. Бойко Борисов нямал търпение да заснеме първия си скеч за предаването, където ще изиграе персонаж иронизиращ актьора Краси Радков.

Advertisements