В Аватар не играе Фифти сент, което е много странно. Всъщност май не знам дали изобщо има негри. Всички са некфи сини. Основната сюжетна линия е в това, че филма е спечелил 100 милиарда долара и ако не ти е харесал, значи не си го гледал на „истинско 3D“ или просто „не си го схванал“. Особен факт в разговорите за филма, е че феновете на въпросния бълвоч не допускат, че са жалки в очите на другите.

Значи двама от тия сините нещо се обичат и има любовна история. Май и хората са забъркани в този филм. Предполагам ако беше умрял режисьора по средата на снимките и бяха извикали мен, крайния продукт щеше да е 2D порно между хора и сините изруди. За съжаление режисьора е още жив.

Аватар е логическото продължение на сагата от Властелина на Пръстените, което обедини хипарите около безумното мнение, че всичко което се случва в тоя филм по някакъв начин може да се стори интересно. Аватар е предназначен за младите, но продуцентите се надяват същите малоумници, които се кефят на Толкин да полудеят по новата мега-тъпотия и това да направи по-лесно приемствеността на безмозъчната маса от поколението на IRC-хипарите към фейсбук-манияците.  Всеки, който е обявил във фейсбук че харесва Аватар, по един или друг начин, е доста по-назад в еволюционното развитие от първия едноклетъчен организъм появил се на Земята.

И докато през 90те и предишното десетилетие нехигиенично изглеждащи мъже и жени с проблеми в общуването се припознаваха в елфи и джуджета, сега те вече имат себе си за част от сините изверги.  Като човек, който оценява досегашните проекти  на режисьора като голяма маса от повърната диария, мога да сравня Аватар само със семки от диня, зрънца от царевица и люспа от домат, ясно отличими в негово творчество.

Актьорската игра на 3D аниматорите е страхотна, като някой от character-ите вероятно изглеждат по-добре ригнати и от истинския Ал Пачино.  Във филма са засегнати сериозни житейски драми – ебане, края на света, любов , както и различни типажи от истинския живот – готиния, пичката, добрия, тъпия, злия, гадната кучка, негъра и други. Не знам дали има негър, но ако не е чернокож има поне един персонаж, чието поведение напомня на негър, YO!

Накрая на филма пичката и добрия спасяват земята по някакъв начин и всичко е ОК. Очаква се по безсмислие и агресивно налагане на поредната тъпотия , филма да бъде изместен само от Аватар 2 – „Завръщането“.

Единственото, което може да накара нормалномислещ човек да гледа Аватар е, защото си мисли, че не може да има по-голяма боза от Twilight.

Advertisements