Място на провеждане – Културен дом Обеля.

Водещи – Цайсатото джудже от Сблъсък и Слави Трифонов нашмъркан като Тони Монтана. Уникална гледка един до друг застанали.
Журито – Гошо Грозния (бивша охрана на Жоро Илиев и спонсор/работодател на 2/3 от участничките), певиците Ганка и Вес Ка (снимали се в Максим, Плейбой, Лов и Риболов и Съвременник), Милко Калайджиев, Миро от Каризма (компенсация за това че не бе допуснат на конкурса като участничка) и Аз – Генади и Батето на отделна маса с кутия пури и кашон уиски.

Първи кръг.
Дефилиране на участничките по чехли, пеньоар, ролки за коса и пълна кофа за боклук в ръка.

Втори кръг.
Участничките играят световно известния танц на Нешка Робева „Търррррррррррр-так-так“ върху автентични маси от БИАД (официален спонсор на събитието)

Трети кръг.
Дефилиране по бански костюми. Девойките трябва да балансират носейки 6 бутилки Бургаско, дъска за табла, карти, лист, химикалка и плажен чадър.

Четвърти кръг
Събеседване. Участничката има на разположение 5 минути да състави изречение от думите „Казвам“, „аз“, „се“ и собственото си име.

Време е да се отърсим от западните тенденции и да се съсредоточим върху скиловете, които са от жизненоважно значение за българката в специфичния и хабитат.

Церемонията завършваме аз и Батето с изпълнение на хита „Локо София Шампион“.

18.03.07

Advertisements