Аз съм човек, който се интересува от всякакви конспирации, не защото съм гледал манипулирани документални филми на наркомани сценаристи, ами защото самият аз съм преживявал неведнъж близки срещи с повече от един вид. Третия се счита за стандартно наименования, но извънземните далеч не са единствените същества с които се срещам и ако трябва да номерирам всички ще стана като СИМ карта, а аз съм програмиран да съм мулти таскинг машина. Срещи от първия вид е ако се видя с брадчета да пием 9-10 ракии, срещи от втория вид са срещи с жени, а от третия вид е вече клиширан, още повече в нашите среди. Както и да е.

Аз живея в Обеля квартал известен с многото си енергия съсредоточена от това че аз живея там. Сложно е за обяснение но на този етап толкова за това. Една вечероколо 11:30 вечерта наблюдавам огнено кълбо излъчващо светлина да се спуска от небето. Тези, които мислят че ги лъжа ще ги помоля да спрат да четат тук, защото се обиждам от подобни хора

продължавам, надявам се са останали само сериозните читатели. Чинията се спря на моя балкон, като успях да я разгледам много внимателно и по скоро прилича на пумпал отколкото на чиния, макар че може би е като две кухненски чинии една върху друга. Нещото се движеше без да издава звук, по това го различих че не е Голф. Пък и самото НУЕО се движеше много странно без да има определено траектория и логичност. Много е трудно да се обесни затова си представете чичо ми Захари Пехливанов от село Свински Дол на волана на личния си автомобил – цистерна Зил от 70те години изпил 3 литра ракия на кмета и 2 и половина на кръчмаря и още 2 литра друг концентрат бърза към къщи да се изпикае.

Та кораба се озовава пред моя балкон и светлината се осилва. Вие ще си кажете, а ти що не викаш и крещиш като дете от Майкъл Джексън без гащи. По същата причина поради която съдят краля на попа за педофилия – нямаше кой да ме чуе. Изведнъж извънземното слезе от чинията и чрез телекинеза се понесе по въздуха като мокри женски гащи на простор.

Как изглеждат извънземните – малко напомнят на люлинци на пръв поглед. Защото имат огромни очи. Но са чисто черни очите им. Кльощави са, с малки усти сякаш изядени от стискане. Между другото те не говорят езици а се разбират директно чрез телепатична връзка където значението на думите се разбира без да се използва език.

Отначало само един се изниза и по едно време още 4 такива дойдоха в стаята и ме гледат като идиот, а на мен ми иска да съм онази птица дето си заравя главата в земята и да се намирам в пустиня в лежерния следобед и да няма извънземни около мен. Предполагаемия им шеф, очевидно го раздаваше гъзар, защото се беше разгърдил повече от другите, ми разправя :

– Генади идваш с нас, имаме на кораба пички и пиене.

– Къде беше по-рано? – попитах аз и тръгнах към кораба

От летящата чиния звучеше мазна чалгийка, благо да ти стане на душата.

Говорих си с едното от момчетата, той ми се стори пич. Разправя че било страшно яко там дето ме водят и да не се притеснявам, всичко е тип-топ. Стигайки обаче до кораба се оказва че чалгата е само временна, тия са ме затворили в некаква клетка и трима ме завързват на някаква операциона маса докато двама ме държат. След което ми сложиха някаква упойка и последното нещо, което чух преди да заспя дълбоко беше „елате да видите какъв голем кур има тоя”.

Събудих се на същия ден около 5 минути по-късно в дупката в царичина със специална програмирана мисия, която не мога да ви я кажа.

След като имплатираха в мен едно устройство аз в момента контролирам част от мозъка си която вие не използвате – виждам с третото око назаде, познавам резултати в Еврофубол с точност над 90 процента. Превърнах се в машина, чувам какво си говорят хората около мен.

Навремето ходих в руски институт да анализират кръвните ми телца, но тестовете бяха неуспешни. Според докторите защото има телца, а кръв няма , а според мен защото съм феномен, кръвта ми е смесена с извънземна течност,но това много малко хора го знаят.

Моята карма е „ГОЛФ” дадена ми е по рождение. Когато се концентрирам над думата ставам непобедим, кокаина също помага за безсмъртие.

След този инцидент извнъземните се срещаха с мен още дузина пъти, като разбрах че са ми имплатирали специален чип, който им помага да ме следят къде съм, както и да играя на пиратски игри.

След като мина първата ни среща аз се почувствах като девойка, която съм употребил сексуално и после пуснал да си ходи без да и кажа къде е спирката на метрото в обеля. Не постъпиха джентълменски и аз бях решен да им го върна на следващия път когато се свържат с мен.
Ето някой факти, които знаех след отвличането си, те бяха заредени с мен заедно с чипа.

Джордж Буш е лакей на извънземните, както повечето американски президенти. Фолксваген използват технология за направата на Голф 3 взета от катастрофирало НЛО. Не допускат трезвени да карат в космоса, има специална полиция която с дрегери дебне трезвените и ги заключва. Това го правят с цел да са по неразгадаеми за хората. Лохнеското чудовище съществува и това е бившата ми съученичка Радост от гимназията, която плува по гръб и й се вижда кривия нос, който всички мислят за самото чудовище.

2007

Advertisements