Боно се събуди. Отвори очи, протегна се и стана от леглото. Гледката на огромното му балдахинено легло направено от слонова кост на двумесечни африкански слонове го накара да се усмихне. Там бяха вързани лежащи по корем през ръцете и краката две сомалийски деца в автентични разкъсани униформи на еврейчета от Биркенау. Устите им бяха запушени, а дупенцата им окървавени. Боно разбира се бе облечен в униформа на Оберстгрупенфюрер от СС. Положението му в обществото на високоуважаван посланик на мира не му попречи да шибне два-три пъти сгърчените сомалийчета с кожения си бич, просто ей така – човещинка си е.

След като изпълни сутрешната си ведрина Боно отиде до голям куфар на който пишеше „УНИЦЕФ“ и го отвори. В куфара бе пълно с банкноти от по 500 евро. Вокалиста на U2 нави две от банкнотите и си ги пъхна в носа. Отиде до едно чекмедже и от там извади огромен пакет с метамфетамини (пико) и начерта две линии, които изшмърка едновременно през двете ноздри. Отиде до музикалната си уредба и пусна INXS – The Strangest Party, след което се върна при сомалийчетата и ги чука докато децата не умряха от дехидратация. Боно провери пулса им, за да се увери, че наистина са мъртви, изшмърка още две линии едновременно и се върна да ги „повтори“. Докато ги „минаваше“ за втори път си тананикаше „Elegantly Wasted“ на INXS след което, развърза трупчетата им и ги пусна в специален отвор на шахта. Трупчетата на децата паднаха във фуния от едната страна на огромна машина. След известно време, в което се чуваха звуци от пресоване на органи и хрущене на кости от другия край на машината излезнаха няколко консерви с етикети „Соеви кюфтенца“.

Боно през това време гореше останалите пари от куфара с надпис УНИЦЕФ и си припяваше „Devil inside, devil inside“ слушайки въпросната песен на INXS и скачайки върху леглото си като пияна тинейджърка сама в къщи. След като му писна на Боно да седи по пижама се преоблече в дневния си тоалет розова тениска над пъпа, лачени сини панталони и влезе в любимия си уебсайт – nambla.org, където дари всичките средства от благотворителния си концерт „Да спрем глада и СПИНа в Африка“ на North American Men/Boy Love Association. И намери подходящата песен за фон на случващото се – INXS – Never Tear Us Apart.

Боно стана от компютъра и влезе в стая където седеше русо момиченце на видима възраст около 6 години със сини очи, две панделки, любознателен поглед и бяла рокля. Боно я поздрави, плесна я по задника, сложи и „специалния колан“ и й каза да отиде в другата стая където може да си играе с другите деца. Момиченцето кимна и влезе през една врата, Боно влезе през друга.

От мястото където седеше Боно се виждаше стая пълна с деца, които съвсем миролюбиво си играеха с плюшени играчки. И русичкото момиченце отиваше към тях. Боно натисна едно копче и с първите акорди на „Suicide blonde“ на INXS колана на момиченцето се взриви и навсякъде из стаята се разхвърчаха черва, очи, крака, глави, кръв, урина и косми. Боно радостно си припя куплета на песента:

„You want to make her
Suicide blonde
Love devastation
Suicide blonde“

В този момент телефона на Боно звънна с „Original Sin“ на INXS. Погледна, кой го търси и се изхили. Вдигна и весело каза:
– Хайл Хитлер, папа Бенедикт.
– Хайл Хитлер, браточка – отговори му наместника на Бог на Земята и продължи – Батка, за довечера партито остава ли?
– Да, пич – каза Боно – всички звезди на Дисни Ченъл ще са в моето имение и ще ги чукаме ти от пред, аз отзад, и ще изглеждат като забучени пилета на грил, приготвил съм и от любимите ти вегетариански соеви кюфтенца. Все пак онова не бяха хора а вегетативни същества. Ха-Ха-ХА!

И няколко гръмотевици продъниха небето в целия свят и в зениците на Боно загоря дяволски огън.В този момент Боно чу, че от слушалката на папата се дочува INXS и не издържа да го попита:

-Абе Бенедикт, INXS ли слушаш?
– Да – каза възпитаника на Младежта на Хитлер
– Ех как ми се иска и аз да имах поне минимален музикален талант или най-малкото група с кадърни музиканти.
– За мен винаги ще си останеш специален – каза папата и му прати въздушна целувка.

Advertisements