26.05.09

Беше една от тези сутрини в които мъжете стават, защото трябва да пикаят рано. След това и простата се обади. Бил съм я събудил с пускането на водата в кенефа. Бахти змията. Всичко чува бе мама и деба селска.

Веднъж прибрал терминатора в гащите и навлякъл халат, се изнизах аз по шляпки посока кухненския телевизор бъркайки си енергично в ануса, ей така от човещинка, не че това ще ме накара да се движа кой знае колко по-бързо. В кухнята заварих бащата дремещ пред телевизора, който прожектираше френски автомобилен канал. Тейко беше захапал затворена бутилка бира, по чиято капачка си личат опити за насилствено отваряне със зъби. Това бе добре, тъй като на врата си имах кръстче-отварачка с камъни Сварофски изобразяващо разпятието на Кирил и Методий, в чест на двамата братя. Чуждопоклонничеството в България стига ужасяващи размери и е време да спрем да боготворим тоя евреин Исус, при положение че Киро и Мето са измислили фонетиката, която в днешно време се наложи като стандарт в българския интернет. И евреите да не се надигат, защото спасихме 50 000 такива като тоя Исус Втората Световна, а те една улица на Богдан Филов не искат да му направят.

Но, да се върнем в 7 сутринта на делничното утро в кухнята ми, квартал Обеля, планета Земя (или поне така казват). Аз, Генади, с бира ръка и с крак в бъбреците на родния си баща се настанявам пред телевизора, като всички нормални българи и се впускам в магията на сутрешните блокове. В моята къща влизат Милен и Лора и сбирщина от „водещи”, които всъщност са вентрилог кукли озвучавани от Цветков. Докато Цветков споделя как специално неговите лайна не миришат, защото знае как да си масажира сфинктера с език, камерата пада върху скелето по средата на студиото и тъй като концепцията на предаването е в кадър да бъдат операторите всичкото шоу отива в ефир. Положението е спасено с някаква тинейджърка притежаваща по природа уплашения фейс Луджев и даун синдром инфантил, чиято работа се изразява да цикли нон стоп във вибокс. Клипчета на кученца и деца, предавани чрез камера насочена в монитор. Всички телевизии в целия свят са се наговорили срещу Милен Цветков да не дават ноу-хау-то на това как образ от компютър се прехвърля на екран без да се снима от камерата директно. Друг приум на сутрешния блок на нова е използването на каш-а, като нещо което прекъсва думите на госта и разкрива ставането на водещите от столове в нещо като трапезария и преместването им в „хола” през мястото където обикновенно танцуват операторите. Ако я нямаше милф-чето Лора това предаване щеше да се гледа само от твърдо решени самоубийци, девствени пенсионери влюбени в Миленчо, и ПИ АР-а на ЧЕЗ. С Лора една голяма група от сутрешни чикиджии без достъп до Интернет, порно филми, списания или въображение, намират своята утеха. Прекратих това безсмислено пилеене на ток на телевизора с едно прищракване на копчето, тъй като Лора не бе влизала в кадър вече 2 минути и на мен и татко ни беше вече все едно.

„Имаме новина” проехтя Обеля от звънливия глас на един клиничен нарцис дебил, който е приятел с всички – с Бойко Борисов, Яне Янев, Бойко Борисов, Костов, Бойко Борисов, и други, и Бойко Борисов. Бареков и неговия личен брендинг взаимстван най-вероятно от Доналд Тръмп – на Барекадата, в Барекчийницата, един същински Барек Обама на лозунгите. Бареков се намираше в някакъв незнаен град в провинцията на площада, където зад него цигани държаха плакати, които никога не биха могли да прочетат, камо ли да напишат и група пенсионери вдигаха врява. Имаме новина кмета го разследват ДАНС, Наса, НАП, ФБР, МОСАД, The Dawg the Bounty Hounter, Хан Соло, Индиана Джоунс, Солид Снейк, Саманта от The Ring и Скинър от Досиетата Хикс. Кмета заменил 1000000 КВ.М. РЗП в центъра на града, три балносанаториума, бивша резиденция на Живков, две ТКЗС-та, едно читалище и две училища, срещу наем за павилион в покрайнините на близко село за срок от два месеца. Договорът е сключен с фирмата на 18 годишния му син осъждан условно за 15 катастрофи, 6 изнасилвания, 7 случая на педофилия, 9 на некрофилия, 10 на зоофилия, и в него са били открити 20 тера байта детско порно, шест отскачащи гранати, 100 грама амфетамини и хероин, но пък момчето има чисто свидетелство за съдимост, както изисква закона. Кмета е издигнат от коалиция на БСП, ГЕРБ, СДС, ДСБ, Яне, Лидер и Първанов, като има общи фирми с всички изброени партии. Циганите казват, че по-хубав кмет не са имали, пенсионерите, казват същото. Бареков е засипан с оферти за нечия внучка, личната драма на 10 баби загубили парцелите си в гробищата по царско време (1935) и местния бат’ , който държи да е в кадър непрекъснато, защото все пак битивито заради него са дошли и на зрителите ще им е тъжно ако той не е фона и предния план на събитията.

Татко стана от дивана където беше спал. Вероятно отиваше да го изпикае, като се държеше за стената, която изглежда бе единственото статично нещо в неговото съзнание. Татко мрази да затваря вратата като ходи до тоалетната. Обича да споделя гласно преживяванията си на това така сакрално място.

– Почвай, беее – общуваше той със своя член.
Чу се отчетлив звук на урина падаща единствено в центъра на кенефа където е водата. Сами се досещате че подобен звук е прекалено уникален, за да бъде сбъркан. Изглежда така създадената ситуация на аудио фон бе подразнила моята мащеха – Момчилка, втората и едновременно с това четвъртата жена на бащата.
– Кремене, по тихо мръсен алкохолик такъв. И да пуснеш пак седалката, писна ми от ваааас! Пари няма, връща се пиян искам да разбера откъде взимаш за да се напиеш..
– МЪЛЧО ОФЦОО ШЕ СЪБУДИШ БЛОКА преди да съм ти отвъртял шамарите още. – Изсмя и се татко и се преби на излизане от кенефа.

За да се поразсея от неволите в домакинството реших да дам шанс на БНТ и тяната сутрешна импресия, защото ако не знаете в БНТ всичко е импресия. Двама юнака изкачат на екран, единия особено дразнещ приличащ на 8 годишен зубър с обратна захапка, дебилен хилеш и офча физиономия. Другия тип е доста по апатичен към случващото се и изглежда са го оставили там да си мрънка некфи си негови неща. Двамата хулигани дават думата за култура на Шани, която изглежда все едно току що се събужда и разбира че вече някой практикува сексуален акт с нея. Бе поканила за гост някакъв тип, който се представя за дисидентски поет по времето на комунизма. Сега издал стихосбирка от едноредови рими, като има по една рима през страница в книгата. Най-висшата форма на култура е представена и от скулптурите на друг артист, който от 10 години не може да продаде една скулптура и да изкара 1 лев, но за сметка на това е пиян от както се помни.

– Цялата тоалетна чиния е опикал. Мръсник, маймуна, животно, изнасям се и отивам при майка си – се чу от другата стая
– Тате, и тая май те напуска – викам му аз на дъртия вече изправен и почти излизащ към външната врата
– Те тая е твоята чума дето бучи в момента – каза тате
– А вярно бе – различавам думите „обеща да ми купиш” – Прав си. Тъкмо се чудех как да се отърва от нея. – казах аз и тръшнах вратата.
На излизане от входа моят телевизор падна от 14тия етаж . Ами разбирам ги мойте хора, то просто няма какво да гледаш сутрин.

Advertisements