Това е концепцията на Апостол Апостолов за продажбите на Mercedes AMG G55 представена на борда на Даймлер Крайслер . Кликнете за да се увеличи.

Апостол Апостолов

Апостол Апостолов е духовния учител на LuboPenev.  За неговия стил световните критици са се обединили върху наименованието кич-максимализъм. Неговата аудитория е огромна, тъй като таргета на Апостол са хората които никога досега не са виждали компютър. Апостол е оказал огромното си влияние върху Максим Бехар. Самия Максим Бехар е известен като „Апостола на Апостол Апостолов“ .

Хората на които Апостол Апостолов е помогнал са повече отколкото са се родили някога.

Апостол Апостолов е известен като гадателя на баба Ванга, по времето когато тя е била още „леля Ванга“.

За Апостол Апостолов  реалноста е по-скоро теория на конспирацията. Апостол не е агент в Матрицата, той е трета страна в конфликта.

Цитати от Апостол :

„Линкълн е убит в театър „Форд“, Кенеди пътувал с автомобил „Линкълн“, произведен от фирмата „Форд“. (Антиреклама от страна на Мерцедес към преки фирми конкуренти)

Представете си, че и вие печелите значителни суми… И то докато спите… Онлайн бизнесът ви предлага точно това! Той е едно велико преживяване… Един триумф на човешките възможности…“

„Докога ще сте дебела и грозна?“

„Гарантирам ви, че предлаганата нова стратегия почива изцяло на научни доказателства. Гарантирам ви също така, че ще отслабнете неусетно, удобно и сигурно!

Така както отслабнаха всичките ми прочути клиенти!

Ако през следващите 3 месеца не отслабнете, ще ви върна парите до последната стотинка! БЕЗПЛАТНИТЕ подаръци можете да задържите!“

*** Ето това е маркетинг. Дават ти подарък. При това безплатен! Че и можеш да го задържиш!Както казва Венета Райкова, аз още не мога да го проумея, че е истина.

„Моят 27-годишен опит е най-добрата гаранция за това, че след една консултация с мен вие ще сте по-богати, по-здрави, по-силни.

Гаранция за това са и стотиците знаменитости, на които съм помогнал.

Знайно е, че аз съм астрологът на ПРОЧУТИТЕ И БОГАТИТЕ.“

Advertisements