Аз съм продуцент в агенция за звезди. Доста известно име съм зад океана. И пред него. Дори и в океана сигурно ме знаят. Но този път целта ми не е само да се хваля колко съм готин и как всички вие сте мижитурки в сравнение с едно мое лайно например. Тук ще ви разкажа за една типична случка от моя бизнес живот.
Беше най-хубавия слънчев ден който можете да си представите – беше слънчево, но не горещо. Беше точно толкова топло, колкото да подържа 6 кубчета лед в чаша с бяло мартини, джин и тоник, в замръзнало състояние около 30 минути – 20 минути повече отколкото е живота на самата напитка веднъж сервирана.
На вратата ми се почука, беше от онези почуквания които само крайно учтив човек е способен да направи. И наистина – причинителя на почукването бе мъж на видима възраст 32 години, по-гладко избръснат от триъгълника на 6 годишно момиченце. Човека имаше най-перфектната прическа канадска ливада в цялата вселена. Все едно не беше ходил на фризьор, а при канадски градинар. Носеше вълнено елече над ризата си, и тесни малки очила, които сякаш подчертаваха интелигентността му.
– Може ли да влезем – попита той.
– Разбира се, заповядайте господине. – казах аз.
Мъжът влезе като след него един по един влезнаха 3 деца и една жена.
– Това е моето семейство, аз се казвам Илия Петров Иванов и бих искал да ви демонстираме нашето изкуство.
По принцип не наемам хора с подобни кастинги, обикновенно ги правя в хотелски стаи, но този път беше много различно – с рещу себе си нямах сервитьорка с амбициите на фолк звезда. Тези хора ми изглеждаха толкова каризматични, че не можех да ги изгоня. Пък и най-малкото момиченце, което беше на около 4 ме гледаше толкова мило със сините си очи, които жизнерадостно подскачаха в пространството, че реших да им дам един шанс.
– Добре, заповядайте. Имате точно 5 минути, след това трябва да отида на един кастинг в хотел Горски кът на Витоша.
Мъжът взе касетофона Хитачи, който сина му мъкнеше през цялото време и от енго зазвуча онази музика с която отварят цирковете.
Бащата легна на земята и си отвори устата, тогава майката застана над него и започна да пикае, като целта и бе да уцели със жълтата си струя устата на съпруга и. През това време най-малкото момиченце започна да си бърка в окото с отверка, опитвайки се да го отдели от очната ябълка. Нейния опит бе неуспешен , защото отверката и се заби в окото и се заклещи там. Нейното братче, което беше само с няколко години по голямо, извади отверката с известни усилия – дърпане, разширяване на очната ябълка, движения в страни и наоколо. След което отиде до мястото където баща му лежеше и майка му го целеше в устата с пикня. Майката беше свършила и се опитваше да изтиска последните капки урина от своят организъм. Явно момчето идваше с отверката в подходящия момент, защото бащата тъкмо започваше да се отекчава. Малкото момче вкара отверката със стърчащия остатък от окото на сестра си в ректума на главата на семейството. За по чувствителните и сенситивни хора, трябва да вметна че окото действаше като лубрикат и бащата не почувства много болка. В този момент той най сетне се изправи от земята, целия в пикня и със стърчаща част от дръшка на отверка в гъза и започна да чука дъщеря си в очната ябълка, която бе опразнена от окото което сега се намираше в гъза му. Наблюдавайки цялата сцена с небивал интерес аз едва сега забелязах че най-възрастното дете на семейството не се беше включило в забавлението. Но и тя не чакаше дълго преди да бъде посветена в семейното изкуство. Момичето се съблече чисто гола, и тъй като беше на около 17 години тя вече имаше известно окосмяване около половите органи. Тя клекна над една чиния и от нея започна да изтича кръв. Семейстовто се събра в кръг и започна да пляска ритмично с ръце, докато момичето се напъваше. След като свърши и каничката бе пълна със смесица наподобяваща микс между сладко кисел китайски сос и кетчуп, бащата се приближи и с невероятна гордост каза.
– Това е нашата Йорданка – каза бащата. – ТОва е първият и мензис, искаме да ви го покажем първо на вас.
– Благодаря – казах сконфузено аз.
– А сега да го върнем обратно!- още по развълнуван стана бащата.
Взе една огромна фуния и я напъха дълбоко в дъщеря си, след което изля съдържанието на купичката обратно в дъщеря си.
– Кога за първи път получи мензис Данчето? – не скрих аз своето любопитство
– Преди 5 години,но това е същия мензис от тогава, просто го връщаме всеки месец.
Семейството явно имаше стил.
Момченцето натисна бутона Стоп на касетофона извади касетката, сложи нова и я пусна. Беше много нежна и приятна музика – Вангелис. Бащата каза заеквайки от вълнение на моменти:
– И сега като идваме към края на нашето представление е време за „затапката“.
Събу си гащите, най-сетне извади отверката от гъза си, от която обаче липсваше окото на най-малката дъщеря и се изходи по нужда номер 2 във фунията, която беше в путката на дъщеря си. Кафявата струя се стече във конусовидната форма като от онези сладоледени машини които ги слагат по улицата през лятото.
Всички станаха и се поклониха. След което най-голямата дъщеря повърна мензис, кръв, окото на малката си сестра, урина и лайна върху останалите членове на семейството.

Миг тишина. Последваха моите аплодисменти и свиркане с пръсти.
– БЕШЕ ВЕЛИКОЛЕПНО ШОУ!! – казах аз в екстаз – Да не би да е театрална репрезентация на сериала Приятели?
– Не! – каза бащата. – Постановката се нарича АРИСТОКРАТИТЕ.

Advertisements