Чук беше, ребята!

Първо отидохме сутринта за по биричка аз и още 4 приятели – Сашо Метала, Цецо Ракията, Флакфайзъра и Радка (секретарката на фен клуба – всички сме я минали). Некой пихме бира, други пиха боза всички ядохме банички и подгрявахме с песните на Локо:

Във Шумен-там студено е,

във Пловдив-много мръсно е,

мирише на Подуене,

в Надежда си е най-добре!

Към 8 вече излизахме от караулката на Владая, Метала ни пускаше Джудас Прийст и каза че напоследък ставали все по-силни. Майката на Метала беше приготвила голяма кутия със сандвичи, които той размени с един мангал за шише ракия. След като Метала се напи някъде около драгичево или с други думи към 9 извади Весна Змиянац и започна да подскача на предната седалка на Голфа. Също така си имаше и моменти по песните където догласяше на Весна с викове „ЕЙ!“ „САМО ЛОКО“ „ОПАА САМО ЛОКО ЕЙ!“.

 Цецо Ракията е на 42 години и работи в Лейди София завода в Свобода. Технолог, голям фен на Локо е, познаваме се отдавна. Цеко беше донесъл от на дедо си ракията обаче не я даваше на Метала защото той щеше да я изпие за същото време колкото голфа вдига от 160 на 190 – около секунда и половина.

Радка беше свикнала на нашата компания така че знаеше какво да прави – да бие метала по главата когато той я обарва и да говори за философските теми – защо феновете на другите отбори са толкова ограничени.

Флакфайзера е бизнесмен човек, преди имаше сергия на Надежденския пазар за чорапи, после правеше бизнес с потници сега не знам с какво точно се занимава но и той като мен е един успял човек в България. Издържа жена и две деца и кара Мерцедес 123ка.

Някъде около Дупница съобщихме на Метала че на връщане ще си ходи с влака, а малко по-нататъка към Станкето го оставихме на една гара да чака композицията с феновете. Цецо му преля малко ракия иначе копелето не щеше да излиза от Голфа. Всичко насвини!

Пристигнахме в Петрич и още от първата табелка започнахме да се оглеждаме за природните забележителности – капанчетата. Намерихме едно и влезнхаме. Келнера говореше чист български, както и всички хора в това капанче. сите ручеха. И ние си поръчахме да ручаме и седнахме на теферидж да лафиме. Флакфайзера се напушил с некфи индиански конопи и като пристигна не можеше да си каже името. Очите му нема бело, аз го бутам питам го кфо му е а он седи гледа оцъклен и нищо не знае. Никога не съм пипал наркотици заклеам се, са може простотии но това е прекалено!

В един момент Цецо Ракията извади на дедо му постата и почнахме да разливаме тайно от келнера. В един момент не издържахме и с поредните възгласи Локо Шампион АЛЕ АЛЕ група фенове на Бела ни налетяха. Стана мелето всички скочихме и само Радка не избега и тя го отнесе. После се разправяхме с болници и глупости, сега Радка е в гипс и не ни говори.

Изчакахме влака с другите фенове и там беше метала, всички бяхме пияни на кокъл затова спешно отидохме до магазинчето за ракия. Бабата вътре ни извади от домашната на дедотото щото ни видя че сме пичове, и за 4 лева взехме 3 литра ракия. Успяхме да изпием само 1 литър от нея преди линейката да дойде да вземе метала, пресипахме му половин литър да има за като се събуди. Много добра ракия. Ние пристигаме на стадиона и пеем през цялото време

Със Локо София сега, завинаги, докрай,

ний винаги със вас ще сме за вечни времена.

Червено-черни да сме знай,

гордост е за нас това,

да вдигнем чашите сега за ЛОКО СОФИЯЯЯЯ!

Нанаааааанананаана, нанаааааанананааааааа

да вдигнем чашите сега за ЛОКО СОФИЯЯЯЯ!

Публиката на беласица беше само от хора с анцузи и африканци. На стадиона имаше 3 различни оркестъра, които се надсвирваха през цялото време, а по време на мача и от уредбата пуснаха чалга. На стадиона се продаваше ракия,но ние си имахме, а и то от техната ракия – НЕ СИ Е РАБОТА. Пред стадиона имаше панаир, а билетите за цирка и за стадиона се продаваха в една и съща каравана. На билета ми има написано с малък шрифт „АПК ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Принт 1982“.

Футбола в Петрич е едно ниво под шампионската лига. Не финтират много, но вкарват интересни елементи от кикбокс. На второто полувреме спряха да влизат и съответно ЛОКОМОТИВЪТ се развхири и отбеляза качествен гол. На връщане всичко мина без проблеми. Метала спеше в багажника­­­­.

Advertisements